• Proiectare Sisteme de Alarma Antiefractie
  Proiectarea de sisteme de alarmă antiefracție este esențială pentru asigurarea securității proprietății și a persoanelor care trăiesc sau lucrează acolo. Un sistem bine proiectat trebuie să fie personalizat pentru fiecare locație în parte, în funcție de riscurile specifice și de nevoile proprietarului.
 • Instalare Sisteme de Alarma Antiefractie
  După ce sistemul de alarmă antiefracție a fost proiectat, echipa noastră de instalare va interveni pentru a asigura o instalare rapidă și eficientă a sistemului de alarmă antiefracție. Ne concentrăm pe asigurarea faptului că toate componentele sunt instalate corespunzător și sunt verificate cu atenție înainte de a părăsi locația instalării.
 • Mentenanță Sisteme de Alarma Antiefractie
  Întreținerea regulată a sistemelor de alarmă anti efracție este esențială pentru a vă asigura că acestea funcționează la capacitatea maximă în orice moment. Echipa noastră oferă servicii de mentenanță complete, inclusiv verificări și întreținere, pentru a vă asigura că sistemul de alarmă anti efracție este întotdeauna gata să protejeze proprietatea și siguranța dvs.

Proiectare Sisteme de Alarma Antiefractie

 • Societatea noastră este specializată în proiectarea de Sisteme de Alarma Anti Efracție, oferind servicii complete pentru clienții noștri.
 • Personalul calificat și acreditat este responsabil pentru elaborarea proiectelor aferente sistemelor de alarma care oferă o metodă eficientă de protecție în interiorul și din jurul proprietății, îmbunătățind siguranța și reduce riscul de furt sau vandalism.
 • Proiectarea de sisteme de alarmă anti efracție începe cu o evaluare a locației, pentru a identifica punctele de intrare și zonele vulnerabile. Aceasta include examinarea geamurilor, ușilor, zonelor exterioare și a altor puncte de acces. De asemenea, trebuie identificate obiectele valoroase sau sensibile la locație, astfel încât acestea să poată fi protejate în mod corespunzător.
 • Pe baza acestei evaluări, se va determina tipul de senzori de care este nevoie, precum și locul în care aceștia trebuie amplasați. Acești senzori pot include senzori magnetici pentru uși și geamuri, senzori de mișcare pentru interior și exterior, detectoare de fum, detectoare de gaze, detectoare de inundații și altele.
 • În plus, trebuie luate în considerare alte caracteristici, cum ar fi sistemul de comunicații și de monitorizare. Sistemele de alarmă anti efracție pot fi cablate sau fără fir și pot include un modul de comunicare pentru  transmiterea alarmelor către o centrală de monitorizare, care poate alerta proprietarul sau autoritățile în caz de alarmă.
 • În concluzie, proiectarea de sisteme de alarmă anti efracție este un proces complex și esențial pentru asigurarea securității unei locații. Este important să colaborați cu experți în securitate pentru a asigura o protecție adecvată și personalizată, în funcție de specificul locației și a nevoilor proprietarului.
 • Proiectele noastre sunt elaborate în conformitate cu legislația aplicabilă din domeniu, incluzând Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, H.G. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 și H.G. nr. 1.016/2004 privind măsurile pentru organizarea și realizarea schimbului de informații în domeniul standardelor și reglementărilor tehnice, precum și regulilor referitoare la serviciile societății informaționale între România și statele membre ale Uniunii Europene.

Instalare Sisteme de Alarma Antiefractie

 • Personalul nostru, cu experiență acumulată în anii de activitate în domeniul sistemelor de alarma, asigură servicii complete și eficiente, care include instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de alarma, fără a necesita intervenții suplimentare sau deplasări inutile din partea beneficiarilor, aceștia primind un sistem gata de utilizare.
 • Societatea noastră pune la dispoziția clienților săi, personal calificat și cu experiență în domeniul Sistemelor de Alarma Antiefractie, care asigură instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea sistemelor de alarma. Personalul deține certificat de competență profesională, necesar pentru realizarea acestor lucrări, astfel putem asigura clienților noștri un serviciu de calitate, executat în conformitate cu normele și standardele în vigoare.
 • Instalarea și punerea în funcțiune a acestor sisteme de alarma antiefractie, este realizată cu atenție la detaliu și în conformitate cu cerințele clienților, astfel putem asigura o funcționare optimă și o siguranță sporită pentru proprietatea acestora.
 • În funcție de nevoile și preferințele clientului, sistemul de alarmă poate fi dotat cu diferite tipuri de senzori, cum ar fi senzori de mișcare, senzori de geam spart, senzori de fum sau de gaze toxice, senzori de șoc, etc.
 • După ce au fost selectate componentele sistemului de alarmă, se procedează la montarea acestora în locurile prestabilite, astfel încât să se asigure o acoperire optimă a zonei. Înainte de a finaliza instalarea, este important să se efectueze teste și verificări pentru a se asigura că sistemul de alarmă funcționează corespunzător.
 • În concluzie, instalarea de sisteme de alarmă antiefracție este o măsură importantă pentru protejarea locuinței sau a spațiului comercial împotriva intrărilor neautorizate. Este important să se aleagă un profesionist cu experiență în domeniu pentru a asigura o instalare corespunzătoare și eficientă a sistemului de alarmă.

Mentenanță Sisteme de Alarma Antiefractie

 • Societatea noastră oferă servicii de service și mentenanță pentru  sistemele de alarma  respectând în mod strict legislația în vigoare, Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și HG nr. 301/2012.
 • Întreținerea acestor sisteme de alarmă antiefracție este importantă pentru a vă asigura că este capabil să protejeze eficient o proprietate împotriva intruziunilor.
 • Este esențial pentru funcționarea optimă a sistemului dumneavoastră de alarma să efectuați întreținerea regulată. Aceasta include verificarea și curățarea senzorilor, a conexiunilor și bateriilor, precum și actualizarea și înlocuirea oricăror componente defecte.
 • În cazul sistemelor cu cablaj, trebuie să se verifice conexiunile și izolarea cablurilor, pentru a preveni apariția scurtcircuitelor și a altor probleme care pot duce la defecțiuni.
 • În plus, trebuie verificată funcționarea sistemului de comunicare cu centrul de monitorizare, dacă acesta există. Este important ca această funcție să fie testată periodic, pentru a asigura o intervenție rapidă în caz de alarmă.
 • De asemenea, este recomandat să se curățe periodic detectorii de praf sau alte particule care se pot acumula pe aceștia și să se verifice bateriile acestora, pentru a se evita situațiile în care acestea se descarcă și nu mai funcționează.
 • Prin efectuarea întreținerii regulate, veți putea asigura că sistemul de alarma este de înaltă calitate, pentru a preveni probleme cum ar fi timpul de nefuncționare sau defectarea sistemului de alarma.
 • Acest lucru va ajuta, de asemenea, la maximizarea durabilității și la îmbunătățirea performanței sistemului dumneavoastră de alarma.
 • Serviciile de service și mentenanță pentru sisteme de alarma sunt esențiale pentru asigurarea funcționării optime a sistemelor și se realizează numai prin intermediul unui contract de service, în conformitate cu legislația în vigoare.
 • Prin intermediul acestor servicii, ne asigurăm că sistemele sunt întotdeauna în stare bună de funcționare și în conformitate cu normele legale, asigurând astfel siguranța și protecția proprietății clienților noștri.
 • In acord cu Legea 333/2003, asigurarea mentenantei acestor sisteme de alarma antiefractie este obligatorie pentru a garanta functionarea optima a acestora. In conformitate cu Articolul 22 din aceasta lege, verificarea si intretinerea acestor sisteme de alarma antiefractie trebuie realizate periodic de catre personalul unei firme instalatoare sau, dupa caz, de catre o firma specializata in servicii de mentenanta. Beneficiarii acestor sisteme de alarma antiefractie sunt obligati sa incheie un contract de servicii cu o firma licentiata, cu respectarea unui timp de interventie la deranjamente de maxim 12 ore in localitate sau 24 ore pentru societatile cu sediul in afara localitatii obiectivului si de remediere in maxim 24 ore.

Acreditari si Certificări

Proiectare Sisteme De Securitate Braila
Instalare Sisteme De Securitate Braila
Instalare Sisteme De Securitate Braila
 • Societatea noastră, este autorizată de Poliția Română să desfășoare activități de proiectare, instalare, modificare și întreținere a sistemelor de alarmă antiefracție. Acest lucru înseamnă că ne-am conforma tuturor cerințelor impuse de autoritate și că personalul nostru este calificat și acreditat pentru a efectua aceste activități în conformitate cu legislația în vigoare. Prin obținerea acestei licențe, clienții noștri pot avea încredere că sistemele noastre de securitate sunt instalate și întreținute în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.