Suport Tehnic InfoCalc

 • Pentru a beneficia de suport tehnic pentru echipamentul achiziționat, vă invităm să completați formularul de mai jos, după ce ați consultat „Condițiile de Suport Tehnic”. Echipa noastră de consultanți vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp posibil.
 • Vă reamintim că este obligatoriu să completați formularul pentru a beneficia de suport tehnic.
 • Suportul tehnic oferit de tehnicienii noștri acoperă funcționalitățile de bază ale sistemelor și echipamentelor. Pentru setările avansate, vă recomandăm să apelați la personal specializat în domeniu.
 • Pentru alte informații va rugam sa accesați pagina de Suport InfoCalc.ro

Condițiile de Suport Tehnic

 • Pentru a vă facilita suportul tehnic, vă rugăm să urmați cu atenție următorii pași referitori la conexiunea la distanță și securitatea datelor dumneavoastră:
  1. Descărcați și instalați aplicația AnyDesk Remote Desktop: Pentru a permite consultantului nostru să se conecteze la calculatorul dumneavoastră.
  2. Furnizați ID-ul generat de aplicație: După instalare, vă rugăm să completați formularul de contact cu ID-ul unic generat de aplicația AnyDesk Remote Desktop. Acest ID este esențial pentru a stabili conexiunea la distanță cu calculatorul dumneavoastră.
  3. Accesul se realizează cu acordul dumneavoastră și datele sunt securitate: Vă asigurăm că accesul la calculatorul dumneavoastră va fi realizat numai cu consimțământul dumneavoastră explicit și prin utilizarea datelor de securitate ale conexiunii. Aceste informații sunt necesare pentru autentificare și pentru a garanta securitatea conexiunii.
  4. Configurarea setărilor necesare: După ce consultantul nostru a stabilit conexiunea la distanță cu calculatorul dumneavoastră, acesta va efectua setările necesare pentru asigurarea funcționării corecte a sistemului. Toate acțiunile vor fi efectuate sub supravegherea dumneavoastră și în conformitate cu instrucțiunile și solicitările primite.
  5. Încheierea sesiunii și dezinstalarea aplicației: După finalizarea setărilor și rezolvarea problemelor, consultantul nostru va închide sesiunea securizată de acces la calculatorul dumneavoastră. În acest moment, sunteți liber să dezinstalați aplicația AnyDesk Remote Desktop, dacă doriți.

  Asigurăm confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră pe toată durata sesiunii de acces la distanță, iar acțiunile noastre sunt strict orientate către rezolvarea problemelor tehnice și îmbunătățirea funcționalității sistemului dumneavoastră.

  Pentru a beneficia de suport tehnic în configurarea sistemelor de supraveghere video și a altor sisteme și echipamente achiziționate din oferta noastră, vă punem la dispoziție următoarele informații și cerințe tehnice:

  • Asigurați accesul programului în firewall: Pentru o funcționare corectă a programului instalat, vă recomandăm să acordați acces acestuia prin intermediul firewall-ului de pe calculatorul dumneavoastră. Configurațiile firewall-ului pot varia în funcție de sistemul de operare utilizat, așadar, vă sfătuim să vă familiarizați cu aceste setări.
  • Cunoașteți parola de la router: Pentru instalarea sistemului de supraveghere video, este necesar să cunoașteți parola de acces la router-ul dumneavoastră. În cazul în care ați primit router-ul gratuit de la furnizorul de servicii de internet, acesta poate fi blocat pentru configurări. În acest caz, vă rugăm să contactați furnizorul dumneavoastră de internet pentru a solicita deblocarea porturilor necesare.
  • Situații de configurație de rețea neobișnuite: Dacă aveți o configurație de rețea atipică în interiorul spațiului supravegheat, nu vă putem oferi suport tehnic pentru configurarea sistemului de supraveghere video. Vă recomandăm să apelați la un specialist în domeniu care să vă ajute în această situație particulară.
  • Asistență gratuită pentru configurarea sistemelor achiziționate din oferta noastră: Suntem bucuroși să vă oferim asistență gratuită pentru configurarea sistemelor de supraveghere video și a altor sisteme și echipamente achiziționate exclusiv din oferta noastră. Nu este necesar să plătiți suplimentar pentru setarea DVR-ului la rețea sau alte aplicații de bază. Operatorii noștri de suport tehnic vă pot oferi asistență telefonică sau prin e-mail.

  Echipa noastră de suport tehnic depune toate eforturile pentru a vă ajuta în procesul de configurare a sistemelor dumneavoastră, respectând cerințele și restricțiile menționate mai sus. Vă încurajăm să contactați departamentul nostru de suport tehnic pentru a primi asistența adecvată.

Formular Suport Tehnic

 • Suportul tehnic este disponibil în intervalul 8:30 – 17:00, de luni până vineri, pentru a vă asista în rezolvarea problemelor tehnice pe care le întâmpinați.
 • Suntem conștienți de importanța promptitudinii și, prin urmare, facem tot posibilul să vă preluăm solicitarea în cel mult 24-48 de ore de la momentul în care ați făcut cererea. Totuși, vă rugăm să luați în considerare că suportul tehnic este oferit în limita disponibilității noastre și în funcție de volumul de solicitări primite.
 • Suportul tehnic gratuit acoperă doar prima instalare și are o durată maximă de 15 minute. În acest timp, ne concentrăm pe rezolvarea problemelor de software și pe asigurarea funcționalității corespunzătoare a sistemului dumneavoastră.
 • Vă informăm că suportul tehnic se referă exclusiv la partea software a echipamentelor. Nu oferim asistență pentru conexiuni electrice sau montaje mecanice. Pentru aceste aspecte, vă recomandăm să apelați la un tehnician specializat care să vă ofere ajutorul necesar.
 • Vă rugăm să aveți în vedere că instalarea sistemelor de alarmă și de incendiu trebuie efectuată doar de către personal calificat. Din acest motiv, nu putem oferi suport tehnic pentru aceste produse. De asemenea, nu furnizăm suport tehnic pentru video interfoane, sisteme de sonorizare, sisteme de pontaj sau control acces.