Mentenanta IT

Procesul prin care se menține sau se îmbunătățește performanța și durata de viață a unui sistem, aparat sau echipament. Întreținerea regulată poate ajuta la prevenirea problemelor și la asigurarea că sistemul funcționează eficient și în siguranță.

Nu ezita sa ne contactezi !
Mentenanta IT

Mentenanță IT

– Mentenanța IT hardware și software constă în inspectarea frecventă a echipamentelor în scopul prevenirii situațiilor de nefuncționare a acestora, întreținerii, remedierii defectelor constatate și înlocuirii consumabilelor atunci când este necesar.
– Serviciul nostru de mentenanță IT include intervenții de asistență tehnică, prestabilite sau la cerere, ori de câte ori este necesar. Prin abonamentele noastre de mentenanță, InfoCalc.ro vă oferă garanția unor servicii de calitate privind întreținerea echipamentelor IT.
InfoCalc.ro asigură mentenanță IT pentru calculatoare, laptop-uri, imprimante, multifuncționale, copiatoare, servere și rețele de date informatice pe bază de abonament lunar. Pentru fiecare client, efectuăm un audit pentru a determina nivelul sistemului informatic și a cerințelor companiei. Pe baza analizei, vom stabili cel mai bun abonament de mentenanță IT care să corespundă nevoilor reale din societatea sau instituția publică pe care o gestionați.
– Mentenanță IT asigură nivelul optim de funcționalitate al echipamentelor dumneavoastră. În 80% dintre cazuri echipamentele se defectează pentru că nu sunt verificate periodic, această ar putea prelungi viața echipamentelor cu minimum 2-3 ani.
– Noi ne ocupăm de prevenirea și soluționarea tuturor acestor probleme care tind să afecteze activitatea normală a companiei sau a instituiție publice pe care o gestionezi. Firma noastră dispune de un personal calificat pentru astfel de situații. În plus, prețul abonamentelor noastre, în marea majoritate a situațiilor, sunt mai mici decât în cazul în care ați angaja o singură persoană care să se ocupe de aceste operațiuni.

– Avantajele încheierii unui contract de mentenanță IT:
* Ne ocupăm de întreținerea întregii dvs. infrastructură IT cu costuri mai mici decât salariul unui singur angajat al departamentului IT;
* Colaborați cu o echipă de profesioniști, aflată oricând la dispoziția dvs.;
* În urmă acțiunilor noastre permanente de monitorizare și back-up, datele dvs. sunt în siguranță, riscul de a pierde informații critice fiind minim;

– Structura serviciilor noastre de mentenanță IT
– Mentenanța IT predictivă constă în vizite periodice la sediul clientului, în urmă cărora vor fi efectuate revizii generale asupra echipamentelor IT în baza planului de revizii agreat de către compania dvs. Scopul acestor revizii este de a preîntâmpina posibile defecțiuni;
– Mentenanța IT corectivă constă în intervenții la sediul clientului, că urmare a semnalării unei probleme de nefuncționare. Timpul de răspuns și de intervenție este în funcție de abonamentul ales.

securitate cybernetica
mentenanta braila
mentenanta it 1
reparatii it
mentenata it

Oferim Externaliare IT profesională pentru companiile din Brăila care doresc să se elibereze de problemele care pot apărea la nivelul infrastructurii și departamentului IT și astfel să își poată concentra eforturile pe direcțiile principale ale activității.
Încheind un contract de externalizare IT cu noi, beneficiați de reducerea costurilor IT , în același timp, căpătați un control total, previzibil și transparent asupra acestora. Veți fi mai mult decât încântați de disponibilitatea mare a serviciului și de suportul angajaților noștri. Experiența, calificările și certificările membrilor echipei noastre, oferă suportul necesar pentru servicii IT de calitate, la un nivel înalt de profesionalism.
Prin Externalizare IT beneficiați de toată gama noastră de servicii IT: Asistență Tehnică, Mentenanță IT, Consultanță IT, Reparații IT toate integrate într-un pachet complet personalizabil și adaptat cerințelor dvs.
Infrastructură operațională și departamentul IT sunt adevărate zone nevralgice în interiorul multor companii din România. Înțelegem și te putem elibera de această grijă, pentru că tu și echipa să vă puteți concentra pe activitățile care aduc mai multă valoare afacerii.
Ce este externalizarea IT?
Externalizarea IT (IT Outsourcing) reprezintă colaborarea cu o companie care să asigure funcțiile IT, care în mod tradițional ar fi realizate de un angajat sau un departament tehnic propriu.
Da, este mai eficient și mai ieftin să externalizezi serviciile IT! Cu până la 50% mai ieftin, pe lângă multe alte avantaje.
Care sunt beneficiile pentru ține?
– costurile reduse cu personalul, care îți permit să economisești sau să direcționezi investiția către echipamente și tehnologii care fac diferența
– ai control total și transparent asupra costurilor cu departamentul IT, fără surprize
– te bucuri de disponibilitate și suport de încredere din partea specialiștilor noștri
– ai acces nelimitat la toată gama noastră de servicii IT

Avantajele externalizare IT sunt că intervenim oricând este necesar, prompt și responsabil, oferim consultanță și suport tehnic de specialitate GRATUIT, oferim consultanță pentru achiziții IT și software.
Veți beneficia de asemenea de personal cu o experiență vastă, dobândită prin rezolvarea unui număr mare de probleme precum și de timpi foarte buni de răspuns datorită folosirii unei baze de date de soluții deja testate.
Externalizând serviciile IT dispar impozitele și taxele adiționale salariului pentru un administrator IT, care aproape vă dublează costurile.

Nu ezita sa ne contactezi !
Reparații Echipamente | Sisteme de Securitate | Mentenanță IT

A title

Image Box text