Reparații Televizoare, Monitoare, Videoproectoare

 • Echipa noastră de tehnicieni specializați are o vastă expertiză în reparații televizoare, monitoare și videoproiectoare. Indiferent de marca sau modelul dispozitivului, suntem pregătiți să vă oferim servicii de înaltă calitate și soluții eficiente pentru orice problemă tehnică pe care o întâmpinați.
 • În laboratorul nostru modern și bine echipat, folosim instrumente și tehnici avansate pentru a diagnostica și remedia diverse defecte. Indiferent dacă aveți o problemă cu imaginea, sunetul sau funcționalitatea dispozitivului, putem identifica rapid cauza și vom depune toate eforturile necesare pentru a o rezolva.
 • Avem experiență în remedierea unui spectru larg de probleme în domeniul reparații televizoare, monitoare și videoproiectoare, cum ar fi ecranele defecte, componente arse, conexiuni slabe sau probleme de calibrare. Utilizăm piese de înlocuire de înaltă calitate și ne asigurăm că fiecare reparație este efectuată cu atenție și precizie.
 • Suntem specializați în reparații televizoare LCD, LED și OLED, având cunoștințe și experiență extinsă în lucrul cu mărci populare precum Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic și altele. De asemenea, oferim servicii de reparații pentru monitoare de computer și monitoare profesionale, inclusiv cele utilizate în domeniul gaming-ului și al design-ului grafic.
 • În ceea ce privește videoproiectoarele, putem rezolva o gamă variată de probleme, cum ar fi proiecția neclară, probleme cu luminozitatea sau contrastul, erori de afișare sau probleme de conectivitate. Colaborăm cu furnizori de încredere pentru a obține piese de schimb originale și de calitate superioară pentru videoproiectoarele reparate.
 • Suntem conștienți de importanța promptitudinii în reparațiile echipamentelor electronice, de aceea ne străduim să vă oferim un serviciu rapid și profesionist. Înțelegem cât de vital este televizorul, monitorul sau videoproiectorul în viața de zi cu zi și ne propunem să vă restabilim funcționalitatea cât mai rapid posibil, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea lucrărilor noastre.

Reparații Televizoare Monitoare

 • Indiferent de tipul, mărimea sau marca televizorului sau monitorului dvs., suntem pregătiți să diagnosticăm și să remediem o gamă largă de probleme tehnice in domeniul reparații televizoare-lor și a monitoare-lor.  Avem experiență în repararea defectelor de imagine, cum ar fi pixeli morți, linii verticale sau orizontale, pete sau decolorări. De asemenea, putem remedia probleme de sunet, inclusiv difuzoare defecte sau lipsa totală a sunetului.
 • Reparăm și probleme de alimentare, cum ar fi televizoare sau monitoare care nu se aprind sau se închid brusc. Echipa noastră este familiarizată cu reparații ale panourilor LED, LCD, OLED sau plasme, iar prin utilizarea unor instrumente și tehnologii de ultimă generație, ne asigurăm că intervenția noastră este precisă și eficientă.
 • În cazul în care aveți nevoie de înlocuirea componentelor, cum ar fi placa de alimentare, placa logică, panoul LCD sau alte piese, lucrăm cu furnizori de încredere pentru a vă asigura că obțineți piese de înaltă calitate folosite în serviciul de reparații televizoare și reparații monitoare. Ne străduim să efectuăm reparații televizoare și reparații monitoare de durată, asigurându-ne că echipamentul dvs. va funcționa optim și va avea o performanță excelentă după intervenția noastră.
 • Pe lângă reparații televizoare și monitoare, oferim și servicii de mentenanță și curățare a televizoarelor și monitorilor. Aceste operațiuni periodice pot prelungi durata de viață a dispozitivelor dvs., îmbunătățind calitatea imaginii și reducând riscul apariției unor probleme tehnice.
 • Indiferent dacă aveți un televizor de uz personal sau o configurație de monitoare pentru birou, suntem pregătiți să vă ajutăm. Echipa noastră este dedicată în oferirea unor servicii prompte de reparații televizoare și cu un nivel înalt de satisfacție pentru clienți.

Reparații Videoproiectoare

 • Reparăm și probleme legate de funcționalitatea generală a retroproiectorului, cum ar fi probleme cu butoanele sau cu meniul de navigare, erori de software sau probleme cu sistemul de răcire și ventilare. Ne asigurăm că fiecare videoproiector reparat este supus unor teste riguroase pentru a ne asigura că funcționează la parametri optimi înainte de a-l returna clienților noștri.
 • Pe lângă reparații, oferim și servicii de întreținere și curățare a videoproiectoarelor. Aceste operațiuni periodice sunt importante pentru menținerea performanței și durabilității echipamentului dvs. Echipa noastră poate realiza curățarea internă a componentelor, inclusiv a lentilelor și a sistemului de răcire, pentru a îndepărta praful și murdăria acumulate, asigurând astfel o funcționare optimă.
 • Indiferent dacă aveți un videoproiector pentru uz personal, educațional sau profesional, suntem pregătiți să vă ajutăm. Echipa noastră are experiență în lucrul cu diverse mărci și modele de videoproiectoare și este dedicată în oferirea unor servicii de calitate superioară