Camere Supraveghere Video
Proiectare, Instalare și Mentenanță

done_all Proiectare – Societatea noastră oferă servicii complete de proiectare pentru sistemele de camere de supraveghere video. Experții noștri în tehnologie vă vor ajuta să selectați camerele și echipamentele adecvate pentru a vă satisface nevoile și a vă asigura că sistemul este optimizat în mod corespunzător pentru a funcționa la capacitate maximă.
done_all Instalare – După proiectare, vom realiza instalarea cu atenție la detalii și în conformitate cu standardele industriale pentru a garanta siguranța și funcționarea sistemului în mod adecvat. Vom colabora cu dvs. pentru a asigura că sistemul este instalat în mod discret și în armonie cu aspectul și designul locației.

done_all Mentenanță – Pentru a menține sistemul de camere de supraveghere video în stare bună de funcționare, oferim servicii de mentenanță și suport tehnic. Personalul nostru calificat și acreditat este disponibil pentru a vă oferi asistență cu orice probleme sau întrebări privind funcționarea sistemului. De asemenea, vom efectua întrețineri regulate pentru a vă asigura că sistemul rămâne performant și fiabil în timp.

Proiectare Camere Supraveghere Video Brăila – Servicii Profesionale! Infocalc Google Maps

done_all Proiectele noastre sunt elaborat în conformitate cu legislația aplicabilă din domeniu, incluzand Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, H.G. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 și H.G. nr. 1.016/2004 privind măsurile pentru organizarea și realizarea schimbului de informații în domeniul standardelor și reglementărilor tehnice, precum și regulilor referitoare la serviciile societății informaționale între România și statele membre ale Uniunii Europene.

Proiectare Camere Supraveghere

done_all Societatea noastră este specializată în proiectarea de sisteme de camere supravehere video oferind servicii complete pentru clienții noștri.
done_all Personalul calificat și acreditat este responsabil pentru elaborarea proiectelor aferente sisteme de camere supraveghere video care oferă o metodă eficientă de a monitoriza activitățile din interiorul și din jurul proprietății lor, îmbunătățind siguranța și reduce riscul de furt sau vandalism.

Instalare Camere Supraveghere Video Brăila – Servicii Profesionale! Infocalc Google Maps

done_all Societatea noastră pune la dispoziția clienților săi, personal calificat și cu experiență în domeniul sistemelor de securitate, care asigură instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea sistemelor de camere supraveghere video. Personalul deține certificat de competență profesională, necesar pentru realizarea acestor lucrări, astfel putem asigura clienților noștri un serviciu de calitate, executat în conformitate cu normele și standardele în vigoare.
done_all Instalarea și punerea în funcțiune a acestor sisteme, este realizată cu atenție la detaliu și în conformitate cu cerințele clienților, astfel putem asigura o funcționare optimă și o siguranță sporită pentru proprietatea acestora

Instalare Camere Supraveghere

done_all Personalul nostru, cu experiență acumulată în anii de activitate în domeniul sistemelor de securitate, asigură servicii complete și eficiente, care include instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de camere supraveghere video, fără a necesita intervenții suplimentare sau deplasări inutile din partea beneficiarilor, acestia primind un sistem gata de utilizare.

Mentenanta Camere Supraveghere Video Brăila – Servicii Profesionale! Infocalc Google Maps

done_all Este esențial pentru funcționarea optimă a sistemului dumneavoastră de camere supraveghere video să efectuați o întreținere regulată. Aceasta include verificarea și curățarea camerelor, a conexiunilor și a capacitatii de stocare, precum și actualizarea și înlocuirea oricăror componente defecte.
done_all Prin efectuarea întreținerii regulate, veți putea asigura că sistemul dumneavoastră este capabil să capteze imagini clare și de înaltă calitate, pentru a preveni probleme cum ar fi timpul de nefuncționare sau defectarea sistemului.

done_all Acest lucru va ajuta, de asemenea, la maximizarea durabilității și la îmbunătățirea performanței sistemului dumneavoastră de camere supraveghere video.
done_all Serviciile de service și mentenanță pentru sisteme de camere supraveghere video sunt esențiale pentru asigurarea funcționării optime a sistemelor și se realizează numai prin intermediul unui contract de service, în conformitate cu legislația în vigoare.
done_all
Prin intermediul acestor servicii, ne asigurăm că sistemele sunt întotdeauna în stare bună de funcționare și în conformitate cu normele legale, asigurând astfel siguranța și protecția proprietății clienților noștri.

done_all In acord cu Legea 333/2003, asigurarea mentenantei sistemelor de camere supraveghere video este obligatorie pentru a garanta functionarea optima a acestora. In conformitate cu Articolul 22 din aceasta lege, verificarea si intretinerea sistemelor de alarma trebuie realizate periodic de catre personalul unei firme instalatoare sau, dupa caz, de catre o firma specializata in servicii de mentenanta. Beneficiarii sistemelor de alarma sunt obligati sa incheie un contract de servicii cu o firma licentiata, cu respectarea unui timp de interventie la deranjamente de maxim 12 ore in localitate sau 24 ore pentru societatile cu sediul in afara localitatii obiectivului si de remediere in maxim 24 ore.

Mentenanta Camere Supraveghere

done_all Societatea noastră oferă servicii de service și mentenanță pentru  sisteme de camere supraveghere video respectând în mod strict legislația în vigoare, Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și HG nr. 301/2012. 

Acreditari si Certificari