• Proiectare Camere Supraveghere Video
  Societatea noastră oferă servicii complete de proiectare pentru sistemele de camere de supraveghere video. Experții noștri în tehnologie vă vor ajuta să selectați camerele și echipamentele adecvate pentru a vă satisface nevoile și a vă asigura că sistemul este optimizat în mod corespunzător pentru a funcționa la capacitate maximă.
 • Instalare Camere Supraveghere Video
  După proiectare, vom realiza instalarea cu atenție la detalii și în conformitate cu standardele industriale pentru a garanta siguranța și funcționarea sistemului în mod adecvat. Vom colabora cu dvs. pentru a asigura că sistemul este instalat în mod discret și în armonie cu aspectul și designul locației.
 • Mentenanta Camere Supraveghere Video
  Pentru a menține sistemul de camere de supraveghere video în stare bună de funcționare, oferim servicii de mentenanță și suport tehnic. Personalul nostru calificat și acreditat este disponibil pentru a vă oferi asistență cu orice probleme sau întrebări privind funcționarea sistemului. De asemenea, vom efectua întrețineri regulate pentru a vă asigura că sistemul rămâne performant și fiabil în timp.

Proiectare Camere Supraveghere Video

 • Societatea noastră este specializată în proiectarea de sisteme de camere pentru supraveghere video oferind servicii complete pentru clienții noștri.
 • Personalul calificat și acreditat este responsabil pentru elaborarea proiectelor aferente sisteme de supraveghere video care oferă o metodă eficientă de a monitoriza activitățile din interiorul și din jurul proprietății lor, îmbunătățind siguranța și reduce riscul de furt sau vandalism.
 • Proiectele noastre sunt elaborat în conformitate cu legislația aplicabilă din domeniu, incluzând Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, HG. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 și HG. nr. 1.016/2004 privind măsurile pentru organizarea și realizarea schimbului de informații în domeniul standardelor și reglementărilor tehnice, precum și regulilor referitoare la serviciile societății informaționale între România și statele membre ale Uniunii Europene.

Instalare Camere Supraveghere Video

 • Personalul nostru, cu experiență acumulată în anii de activitate în domeniul sistemelor de securitate, asigură servicii complete și eficiente, care include instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de camere supraveghere video, fără a necesita intervenții suplimentare sau deplasări inutile din partea beneficiarilor, acestia primind un sistem gata de utilizare.
 • Societatea noastră pune la dispoziția clienților săi, personal calificat și cu experiență în domeniul sistemelor de securitate, care asigură instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea sistemelor de camere supraveghere video. Personalul deține certificat de competență profesională, necesar pentru realizarea acestor lucrări, astfel putem asigura clienților noștri un serviciu de calitate, executat în conformitate cu normele și standardele în vigoare.
 • Instalarea și punerea în funcțiune a acestor sisteme, este realizată cu atenție la detaliu și în conformitate cu cerințele clienților, astfel putem asigura o funcționare optimă și o siguranță sporită pentru proprietatea acestora

Mentenanță Camere Supraveghere Video

 • Societatea noastră oferă servicii de service și mentenanță pentru sisteme de camere supraveghere video respectând în mod strict legislația în vigoare, Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și HG nr. 301/2012.
 • În primul rând, ne conformăm Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor și valorilor. Aceasta ne stabilește obligațiile și ne impune să luăm toate măsurile necesare pentru a proteja proprietățile clienților noștri împotriva furtului, vandalismului și oricăror alte amenințări.
 • În plus, respectăm și Hotărârea de Guvern nr. 301/2012, care reglementează supravegherea video și prelucrarea datelor cu caracter personal în acest context. Ne asigurăm că toate camerele de supraveghere instalate și întreținute de noi respectă standardele și cerințele legale, iar prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în conformitate cu prevederile legale în materie de protecție a datelor.
 • Echipa noastră de profesioniști este instruită și certificată în domeniul securității și supravegherii video, asigurându-se că serviciile noastre sunt de cea mai înaltă calitate și că respectăm toate cerințele legale în domeniu. Suntem mereu la curent cu modificările legislative și ne adaptăm constant practicile pentru a fi în conformitate cu acestea.
 • De asemenea, ne asigurăm că toate echipamentele și soluțiile pe care le oferim clienților noștri sunt certificate și respectă standardele de calitate și securitate impuse de legislați
 • Este esențial pentru funcționarea optimă a sistemului dumneavoastră de camere supraveghere video să efectuați o întreținere regulată. Aceasta include verificarea și curățarea camerelor, a conexiunilor și a capacității de stocare, precum și actualizarea și înlocuirea oricăror componente defecte.
 • Prin efectuarea întreținerii regulate, veți putea asigura că sistemul dumneavoastră este capabil să capteze imagini clare și de înaltă calitate, pentru a preveni probleme cum ar fi timpul de nefuncționate sau defectarea sistemului.
 • Acest lucru va ajuta, de asemenea, la maximizarea durabilității și la îmbunătățirea performanței sistemului dumneavoastră de camere supraveghere video.
 • Serviciile de service și mentenanță pentru sisteme de camere supraveghere video sunt esențiale pentru asigurarea funcționării optime a sistemelor și se realizează numai prin intermediul unui contract de service, în conformitate cu legislația în vigoare.
 • Prin intermediul acestor servicii, ne asigurăm că sistemele sunt întotdeauna în stare bună de funcționare și în conformitate cu normele legale, asigurând astfel siguranța și protecția proprietății clienților noștri.
  In acord cu Legea 333/2003, asigurarea mentenanței sistemelor de camere supraveghere video este obligatorie pentru a garanta funcționarea optima a acestora. In conformitate cu Articolul 22 din aceasta lege, verificarea și întreținerea sistemelor de alarma trebuie realizate periodic de către personalul unei firme instalatoare sau, după caz, de către o firma specializata în servicii de mentenanța. Beneficiarii sistemelor de alarma sunt obligați sa încheie un contract de servicii cu o firma licențiata, cu respectarea unui timp de intervenție la deranjamente de maxim 12 ore în localitate sau 24 ore pentru societățile cu sediul în afara localității obiectivului și de remediere în maxim 24 ore.

Acreditări și Certificări

Proiectare Sisteme De Securitate Braila
Instalare Sisteme De Securitate Braila
Instalare Sisteme De Securitate Braila
 • Societatea noastră, este autorizată de Poliția Română să desfășoare activități de proiectare, instalare, modificare și întreținere a sistemelor de Supraveghere Video. Acest lucru înseamnă că ne-am conforma tuturor cerințelor impuse de autoritate și că personalul nostru este calificat și acreditat pentru a efectua aceste activități în conformitate cu legislația în vigoare. Prin obținerea acestei licențe, clienții noștri pot avea încredere că sistemele noastre de securitate sunt instalate și întreținute în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.