Mentenanță IT Profesionala

În cadrul serviciilor noastre de mentenanță IT profesionala, ne propunem să vă oferim o gamă completă de soluții, astfel încât să vă puteți concentra pe activitatea principală a afacerii dvs.

Mentenanță IT Profesionala

Service Reparații InfoCalc

InfoCalc oferă servicii profesionale de reparații și service pentru diverse echipamente, cum ar fi laptop-uri, calculatoare, tablete, servere, imprimante, copiatoare și multifuncționale.

Service Reparații InfoCalc

Diagnoza Rapida

Timpul necesar pentru a realiza o diagnosticare este între 6 și 12 ore de la momentul în care echipamentul a fost preluat în service, în funcție de defectul în cauză.

Garantie

Toate piesele utilizate în reparații beneficiază de garanție între 6 și 24 de luni, în funcție de tipul piesei. Manopera este acoperită de o garanție de 3 luni.

Piese Pe Stoc

Dispunem de o varietate de piese uzuale în depozitul nostru din Brăila, astfel încât timpul de reparație nu durează mai mult de 24-48 de ore în majoritatea cazurilor.

Promtitudine

În general, echipamentele sunt reparate în decurs de 12-24 de ore, cu condiția ca acestea să nu necesite piese sau subansamble speciale sau să aibă mai multe defecte

Sisteme Securitate InfoCalc

Furnizăm soluții profesionale de securitate oferind clienților servicii de Proiectare, Instalare și Întreținere pentru sisteme de securitate și detecție la incendiu.

Sisteme Securitate InfoCalc