Control Acces

Sistemele de control acces sunt utilizate pentru a permite accesul autorizat al persoanelor într-o anumită zonă sau clădire. Pentru a menține un sistem de control acces în stare bună de funcționare, proprietarii trebuie să efectueze întreținerea regulată a acestuia.

Nu ezita sa ne contactezi !
Control Acces

Contol Acces
Proiectare, Instalare și Mentenanță

– Proiectare
Societatea noastră este licențiată pentru activitatea de proiectare a sistemelor de securitate fizică cu personal calificat și avizat ce asigură servicii de elaborare a proiectelor pentru sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acces, intefonie audio și video și sisteme de sonorizare.
Proiectele sunt elaborate în concordanță cu legislația din domeniu:
– Legea nr. 333/2003 privind pază obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.
– H.G. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003.
– H.G. nr. 1.016/2004 privind măsurile pentru organizarea și realizarea schimbului de informații în domeniul standardelor și reglementărilor tehnice, precum și al regulilor referitoare la serviciile societății informaționale între România și statele membre ale Uniunii Europene, precum și Comisia Europeană.

– Instalare
Personalul calificat și cu experiență cumulată în anii de activitate în domeniul sistemelor de securitate, asigură instalarea, punerea în funcțiune a sistemelor de alarmă, a sistemelor de supraveghere video, a sistemelor de interfonie și control acces.
Lucrările de instalare a sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare în caz de efracție și supraveghere video sunt efectuate numai de către personal care deține certificat de competență profesională în acest sens.

– Service și Mentenanță
În conformitate cu legea nr. 333/2003 privind pază obiectivelor, bunurilor, valorilor și HG nr. 301/2012, societatea noastră asigură servicii de service și mentenanță pentru sisteme de alarmă la efracție, sisteme de supraveghere video, sisteme de interfonie și control acces.
Lucrările de întreținere a sistemelor de securitate fizică sunt efectuate numai de către personal care deține certificat de competenţă profesională în acest sens. Activitatea de service și mentenanţă se desfășoară numai pe bază de contract. Reviziile tehnice periodice (cel puțîn o dată semestrial) includ toate operațiunile necesare pentru menținerea în stare de funcționare a sistemelor tehnice instalate la parametrii proiectați.

Nu ezita sa ne contactezi !
Reparații Echipamente | Sisteme de Securitate | Mentenanță IT

A title

Image Box text