Sisteme de Control Acces
Proiectare, Instalare și Mentenanță

 • Proiectare Sisteme de Control Acces
  Proiectarea sistemului de control acces se bazează pe evaluarea necesităților proprietarului, a volumului de circulație și a nivelului de securitate dorit. Proiectarea include selectarea hardware-ului și software-ului adecvat, precum și integrarea acestora în infrastructura existentă.
 • Instalare Sisteme de Control Acces
  Instalarea sistemului de control acces este realizată de către personal calificat și acreditat în acest domeniu. Aceștia asigură conectarea corectă a componentelor, testarea funcționării sistemului și configurarea setărilor, astfel încât sistemul să poată fi utilizat în mod eficient.
 • Mentenanta Sisteme de Control Acces
  Mentenanța sistemului de control acces asigură un nivel adecvat de securitate și un grad optim de disponibilitate. Este important să se efectueze verificări regulate pentru a asigura funcționarea corectă a sistemului și pentru a detecta eventuale probleme înainte ca acestea să devină critice.

Proiectare Control Acces

 • Societatea noastră este specializată în proiectarea de sisteme de control acces, oferind servicii complete pentru clienții noștri.
 • Personalul calificat și acreditat este responsabil pentru elaborarea proiectelor aferente acestor sisteme de securitate, care oferă o metodă eficientă de protecție în interiorul proprietății, îmbunătățind siguranța și reduce riscul de furt.
 • Proiectele noastre sunt elaborate în conformitate cu legislația aplicabilă din domeniu, incluzând Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, HG. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 și HG. nr. 1.016/2004 privind măsurile pentru organizarea și realizarea schimbului de informații în domeniul standardelor și reglementărilor tehnice, precum și regulilor referitoare la serviciile societății informaționale între România și statele membre ale Uniunii Europene.

Instalare Control Acces

 • Personalul nostru, cu experiență acumulată în anii de activitate în domeniul sistemelor de securitate fizica, asigură servicii complete și eficiente, care include instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor, fără a necesita intervenții suplimentare sau deplasări inutile din partea beneficiarilor, aceștia primind un sistem gata de utilizare.
 • Societatea noastră pune la dispoziția clienților săi, personal calificat și cu experiență în domeniul sistemelor de control acces, care asigură instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea sistemelor de securitate fizica. Personalul deține certificat de competență profesională, necesar pentru realizarea acestor lucrări, astfel putem asigura clienților noștri un serviciu de calitate, executat în conformitate cu normele și standardele în vigoare.
 • Instalarea și punerea în funcțiune a acestor sisteme este realizată cu atenție la detaliu și în conformitate cu cerințele clienților, astfel putem asigura o funcționare optimă și o siguranță sporită pentru proprietatea acestora.

Mentenanță Control Acces

 • Societatea noastră oferă servicii de service și mentenanță pentru sistemele de control acces respectând în mod strict legislația în vigoare, Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și HG nr. 301/2012.
 • Întreținerea unui sistem de control acces este importantă pentru a vă asigura că este capabil să protejeze eficient o proprietate împotriva intruziunilor.
 • Este esențial pentru funcționarea optimă a sistemului dumneavoastră de securitate fizica să efectuați întreținerea regulată. Aceasta include verificarea și curățarea conexiunilor și înlocuirea bateriilor, precum și actualizarea și înlocuirea oricăror componente defecte.
 • Prin efectuarea întreținerii regulate, veți putea asigura că sistemul de control acces este de înaltă calitate, pentru a preveni probleme cum ar fi timpul de refuncționare sau defectarea sistemului. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la maximizarea durabilității și la îmbunătățirea performanței sistemului dumneavoastră.
 • Serviciile de service și mentenanță pentru sisteme de control acces sunt esențiale pentru asigurarea funcționării optime a sistemelor și se realizează numai prin intermediul unui contract de service, în conformitate cu legislația în vigoare.
 • Prin intermediul acestor servicii, ne asigurăm că sistemele sunt întotdeauna în stare bună de funcționare și în conformitate cu normele legale, asigurând astfel siguranța și protecția proprietății clienților noștri.

Acreditari și Certificări

Proiectare Sisteme De Securitate Braila
Instalare Sisteme De Securitate Braila
Instalare Sisteme De Securitate Braila
 • Societatea noastră, este autorizată de Poliția Română să desfășoare activități de proiectare, instalare, modificare și întreținere a sistemelor de securitate fizica. Acest lucru înseamnă că ne-am conforma tuturor cerințelor impuse de autoritate și că personalul nostru este calificat și acreditat pentru a efectua aceste activități în conformitate cu legislația în vigoare. Prin obținerea acestei licențe, clienții noștri pot avea încredere că sistemele noastre de securitate sunt instalate și întreținute în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.