Kit 3 x Acumulator Sistem Supraveghere Video

280.49 lei

Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare

24 în stoc

SKU: Acumulatori Sistem Supraveghere Video Categorie:

[afiseaza_garantie]

Achizitii SEAP

  • 3 x Acumulator Ultracell cu o tensiune nominală de 12 V și o capacitate de 7 Ah, care vine cu terminali F1/F2. Este potrivită pentru utilizări în aplicații de mentenanța sistem supraveghere video analog, unde este nevoie de o sursă de alimentare fiabilă și stabilă pentru a asigura funcționarea corectă și neîntreruptă a sistemului.
  • Garanție: 6 luni

Kit 3 x Acumulator Sistem Supraveghere Video Analog

Tensiune nominala = 12 V
Curent = 7 A
Rezistenta interna (încărcata maxim la -25C) = 23 mΩ
Curentul de scurt circuit = 150 A (5s)
Curentul maxim de încărcare = 2,1 A
Tensiunea minima de descărcare în siguranța = 1,60V/Celula
Descărcarea in gol pe luna la 20C = 3%
Carcasa din material ABS 94 VO
Tip Electrolit: acid sulfuric
Tip Electrozi / Alloy: Electrozi plati / Lead-Calcium-Tin Alloy
Tip separator: Material din sticla absorbanta
Terminal: F1/F2
Dimensiuni L x W x H ( Lungime x Lățime x Inălțime cu tot cu borne) = 151x65x99 mm


Acumulatorii joacă un rol crucial în alimentarea unui sistem supraveghere video și, prin urmare, este important să se înlocuiască periodic pentru a asigura o funcționare optimă și o protecție adecvată a proprietății. Sistemul de supraveghere video necesită o alimentare electrică constantă pentru a funcționa corect și pentru a înregistra imagini de calitate în cazul unui incident. Acumulatorii asigură alimentarea de rezervă a sistemului în caz de întrerupere a curentului electric și permit înregistrarea imaginilor și monitorizarea proprietății chiar și în timpul unei pene de curent.

Dacă acumulatorii nu sunt înlocuiți la timp, aceștia pot duce la probleme de funcționare ale unui sistem supraveghere video, ceea ce poate duce la nevoia de reparații costisitoare. De asemenea, un sistem supraveghere video care funcționează cu acumulatori vechi și slăbiți poate înregistra imagini de calitate slabă sau poate rata înregistrarea unor evenimente importante, ceea ce poate avea consecințe grave.

În concluzie, înlocuirea periodică a acumulatorilor este esențială pentru a asigura o funcționare optimă a unui sistem supraveghere video, pentru a preveni eșecurile neașteptate și pentru a reduce costurile aferente întreținerii acestuia.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.