Reparații Console PlayStation & Xbox

done_all Oferim servicii de reparații console de jocuri precum PlayStation și Xbox. echipa noastră de tehnicieni profesioniști poate să vă ajute să reparați consolele dumneavoastră și  vă bucurați din nou de jocurile preferate.
done_all De asemenea, oferim inlocuirea componentelor defecte cu piese noi si garantie pentru lucrarile efectuate.

Reparații Console Brăila – Servicii Profesionale! Infocalc Google Maps

Cum întreținem o consola de jocuri? Sfaturi, recomandări si servicii oferite.

done_all Recomandam curățarea consolei de praf ca o operațiune importanta de întreținere, care ar trebui sa fie efectuata odată la 6-12 luni.
done_all Acest proces de curățare este esențial pentru a preveni problemele de supraîncălzir sau defectarea cipului video si pentru a reduce zgomotul produs de ventilator.
done_all Curățarea implica dezasamblarea consolei, curățarea profunda, ungerea ventilatorului de răcire si înlocuirea pastei termo conductoare.
done_all Dacă observați că ventilatorul de răcire al consolei dvs. este zgomotos sau nu mai funcționează, sau dacă consola devine foarte caldă în timpul utilizării, atunci este momentul să apelați la serviciul nostru de reparatii console.

Servicii de reparații console oferite de echipă noastră

done_all Poti apela la serviciile noastre de reparatii console atunci când se aude un țăcănit în consolă şi nu se încarcă imaginea de pornire,  sau apar diverse erori când se încarcă sau se instalează un joc.
done_all Dacă se aude un țăcănit în consolă sau apar diverse erori când se încarcă sau când instalează un joc sau dacă portul de încărcare de la  joystick nu mai face contact sau firul de încărcare al manetei trebuie ținut într-o anumită poziție sau mai multe butoane de pe manetă nu mai funcționează, puteti apela la serviciile noastre de reparatii console pentru a remedia aceste probleme.

Consola nu mai porneste ? iata cateva soluții de remediere.

done_all Dacă consola ta nu mai pornește sau nu mai primește curent, problema poate fi legată de alimentarea cu energie. Prima etapă este verificarea și înlocuirea cablului de alimentare. Dacă cablul este în regulă, atunci problema poate fi cu sursa de alimentare. În acest caz, vă invităm să apelați la serviciile noastre de reparații console pentru a rezolva această problemă.
done_all Când imaginea este distorsionată, cu linii sau pătrățele care strică imaginea, aceasta poate fi cauzată de o problemă cu conexiunea HDMI sau cu chip-ul videot. Acest tip de problemă poate fi rezolvat prin verificarea conexiunilor și înlocuirea cablului HDMI dacă este necesar. De asemenea, poate fi necesară repararea sau înlocuirea chip-ului video pentru a rezolva această problemă.

done_all Daca mișcati cablul HDMI și imaginea se strică sau trebuie ținut într-o anumită poziție, aceasta poate fi cauzată de o problemă cu conectorul HDMI sau cu conexiunea din interiorul consolei. Verificarea conectorului HDMI și înlocuirea acestuia dacă este necesar poate rezolva această problemă.
done_all Atunci când consola nu mai citește DVD-urile sau le citește foarte greu, aceasta poate fi cauzată de o problemă cu unitatea de citire a discului sau cu software-ul consolei. Repararea sau înlocuirea unității de citire a discului sau actualizarea software-ului poate rezolva această problemă.