Reparații Calculatoare

done_all Suntem o companie specializata in intretinerea si repararea calculatoarelor, oferind servicii complete pentru orice model sau marca. Ne concentram pe repararea si inlocuirea componentelor defecte, precum placa de baza, procesorul, placa video, memoria RAM, hard disk-ul sau unitatea optica.
done_all Specializați în diagnosticarea și repararea componentelor defecte, indiferent de model sau marcă, oferim soluții personalizate pentru fiecare client în parte, rezolvând orice problemă, de la defecte hardware la probleme software.
done_all De asemenea, oferim servicii de diagnosticare cu echipamente profesionale pentru a determina problema si a va oferi un deviz precis pentru repararea calculatorului.

Reparații Calculatoare Brăila – Servicii Profesionale! Infocalc Google Maps

Cum întreținem un laptop? Sfaturi, recomandări si servicii oferite.

done_all Dacă calculatorul dumneavoastră se închide brusc, se încălzește și merge greu sau are ventilator zgomotos, atunci aveți nevoie de o curățare internă care implică si schimbarea pastei termoconductoare de la procesor.
done_all În cazul în care aveți un calculator de gaming, este esențial să se  inlocuiasca și pasta termica de la placa video precum și înlocuirea pad-urile termice de la memoriile video.
done_all Curățarea laptopului este o operațiune importantă care trebuie efectuată cel puțin o dată la 12 luni, deoarece poate prelungi durata de viață a acestuia și poate îmbunătăți performanța acestuia.

done_all Un calculator poate acumula o cantitate mare de praf în interiorul acestuia, care duce la acumularea de căldură și la scăderea performanței. Acest lucru duce la supraincalzirea componentelor interne, cum ar fi procesorul sau placa video, ceea ce duce la deteriorarea acestora.
done_all Curatarea si inlocuirea pastei termoconductoare este o metoda eficienta de a preveni supraincalzirea si a proteja componentele interne ale calculatorului.

done_all Pasta termoconductoare este o substanta aplicata intre procesor si radiator pentru a ajuta la transferul caldurii de la procesor la radiator. In timp, pasta termica poate deveni uscata si neeficienta.
done_all Prin inlocuirea regulata a pastei termoconductoare, puteti asigura ca procesorul functioneaza la temperaturi optime si evitati supraincalzirea si deteriorarea acestuia.

Servicii software, soluții antivirus si instalare Windows.

done_all La laboratorul nostru, oferim servicii de depanare a calculatoarelor pentru a rezolva problemele software. Una dintre problemele cele mai des întâlnite este infectarea cu virusi. Echipa noastră poate să execute o devirusare completă și să instaleze un program antivirus pentru a preveni infectarea în viitor.

done_all Alte servicii software pe care le oferim includ instalarea sau reinstalaarea sistemului de operare Windows, update-ul BIOS-ului și instalarea driverelor necesare. În cazul în care calculatorul se blochează la instalarea sau actualizarea Windows, echipa noastră poate să identifice și să rezolve problema.
done_all De asemenea, dacă calculatorul afiseaza un ecran albastru sau nu mai pornește după un update de Windows, echipa noastră poate să investigheze și să rezolve problema. Prin serviciile noastre de depanare software, ne asigurăm că calculatorul dumneavoastră funcționează la parametri optimi.

Calculatorul nu mai porneste ? iata cea mai des intalnita problema.

done_all Există mai multe probleme comune care pot apărea atunci când utilizați un calculator, una dintre ele fiind că acesta nu se mai aprinde. Altele pot fi că calculatorul se deschide, dar nu afișează nimic, sau că se aprinde și se stinge brusc.
done_all De asemenea, poate fi posibil ca calculatorul să se blocheze la deschidere, să se închidă brusc.

done_all Primul lucru pe care trebuie să-l verificați atunci când întâmpinați o astfel de problemă este cablul acestuia. Asigurați-vă că acesta este bine conectat la priză și face contact cu sursa calculatorului.

done_all Dacă dupa verificarea cablului de alimentare calculatorul nu funcționează, vă recomandăm să nu încercați alte reparații, deoarece acest lucru înseamnă că calculatorul dumneavoastră are o problemă de natură tehnică și vă așteptăm cu el în service-ul nostru pentru a o rezolva.

Servicii de upgrade si maximizare a performațelor.

done_all Oferim servicii de upgrade memorie sau capacitate de stocare pentru calculatoarele dumneavoastră. Înlocuirea hard disk-ului sau a SSD-ului cu modele noi, performante și cu capacitate mai mare poate face o diferență majoră în performanța și viteza calculatorului dumneavoastră.
done_all Cu tehnologia evoluând rapid, hard disk-urile și SSD-urile au devenit din ce în ce mai performante și cu capacități mai mari. Înlocuirea unui hard disk vechi cu un SSD nou poate face o diferență majoră în viteza de accesare a datelor și în performanța generală a calculatorului.

done_all De asemenea, recomandăm înlocuirea memoriei RAM cu una mai mare pentru a maximiza performanța laptopului. Chiar și un laptop mai vechi poate fi transformat într-un dispozitiv performant cu o capacitate de stocare suficientă și o cantitate adecvată de memorie RAM.
done_all Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de upgrade memorie sau capacitate de stocare și cum putem ajuta laptopul dumneavoastră să funcționeze la performanța maximă.