Mentenanta Sistem Control Acces 1x Usa Simpla – Revizie Semestriala

528.00 lei

Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare

SKU: IFC-MSCA-1 Categorie:
Nu există informații de garanție disponibile pentru acest produs.

Achizitii SEAP

Abonament Mentenanța Sistem Control Acces 1x Ușa Simpla – Revizie Semestriala
(1x Cititor de intrare, 1x Buton de ieșire, 1x Controler de acces, 1x Yala sau 1x Electromagnet)
Prețul afișat este valabil pentru municipiul Brăila, în restul localităților taxa de deplasare este 3 lei / km fără TVA.

Încheierea unui contract de mentenanța sistem control acces este o obligație conform legislației în domeniu.
Mentenanța Sistem Control Acces consta în activități periodice de verificare, curățare, ajustare și înlocuire a componentelor și a echipamentelor necesare funcționarii optime a sistemului. Aceste operațiuni ajuta la prevenirea apariției defecțiunilor și la asigurarea funcționarii corecte a sistemului, asigurând astfel siguranța și securitatea proprietății. De asemenea, o Mentenanța Sistem Control Acces regulata contribuie la prelungirea duratei de viata a sistemului și la evitarea costurilor mari pentru reparații sau înlocuiri.

Mentenanța Sistem Control Acces

În general, în cadrul mentenanță sistem control acces se efectuează următoarele operațiuni:

 • Verificarea stării sistemului: se verifică dacă toate componentele sistemului de control acces funcționează corespunzător și dacă nu există niciun fel de deteriorare sau uzură a acestora.
 • Actualizarea software-ului: se verifică și se actualizează software-ul sistemului de control acces pentru a asigura funcționarea sa optimă și pentru a preveni eventuale vulnerabilități sau probleme de securitate.
 • Curățarea contactelor este o operațiune importantă efectuata în mentenanța sistem control acces. Contactele se pot murdări, coroda sau oxida în timp, ceea ce poate duce la probleme de conectivitate și poate afecta funcționarea sistemului în ansamblu. Prin curățarea contactelor, se îndepărtează depunerile de murdărie, coroziune sau oxidare, asigurându-se astfel o conexiune electrică corespunzătoare. Este important să se efectueze curățarea contactelor periodic, pentru a menține funcționarea optimă a sistemului de control acces.
 • Curățarea echipamentelor: se efectuează curățarea și degresarea componentelor sistemului de control acces pentru a preveni acumularea de praf, murdărie sau alte reziduuri care pot afecta funcționarea sistemului.
 • Înlocuirea acumulatorilor: este necesară verificarea stării acumulatorilor sistemului de control acces și înlocuirea acumulatorilor uzați sau care prezintă semne de degradare cel putin o dată la 12 luni pentru a asigura o alimentare electrică de rezervă fiabilă și constantă a sistemului.
 • Testarea sistemului: se efectuează teste ale sistemului pentru a asigura că acesta funcționează corespunzător și că toate funcțiile sale sunt activate și configurate corect.
 • Verificarea registrului de acces: se verifică logurile sistemului pentru a identifica orice anomalii sau activități suspecte care pot fi semne ale unui atac sau intruziune.

Mentenanța Sistem Control Acces NU presupune reglaje sau ajustări ale ușilor sau a sistemelor de tip amortizor hidraulic cu brat.

 • Conform legii 301/2003, care reglementează domeniul sistemelor tehnice de securitate fizica, este obligatoriu ca un sistem tehnic de securitate, cum ar fi un sistem antiefracție, un sistem de supraveghere video (CCTV) sau un sistem de control acces, să beneficieze de o inspectare periodica. Aceasta este o obligație legală și nu o opțiune. În conformitate cu anexa 1 a normelor metodologice ale acestei legi, articolul 4, proprietarii sau administratorii de astfel de sisteme trebuie să încheie un contract de mentenanță sistem control acces cu o companie specializată în domeniu.
 • Contractul de mentenanță sistem control acces are ca scop garantarea funcționării corespunzătoare a sistemului și prevenirea eventualelor defecțiuni sau probleme tehnice. Personalul specializat și acreditat va efectua inspecții periodice, înlocuirea pieselor uzate sau deteriorate, precum și alte activități de întreținere și reparație necesare pentru a menține sistemul în condiții optime de funcționare.
 • În concluzie, mentenanța sistem control acces este obligatorie prin lege și este importantă pentru asigurarea unei funcționări corespunzătoare a sistemului și prevenirea eventualelor defecțiuni sau probleme tehnice care ar putea compromite siguranța proprietății și a persoanelor.

 • Extras din legea 333/2003 – CAPITOLUL VII: Asigurarea întreținerii și service-ului sistemelor de alarmare împotriva efracției

 • Art. 22
  (1) Sistemele de alarmare împotriva efracției trebuie periodic verificate si întreținute de personal al firmei instalatoare sau, după caz, de firma care asigura service-ul.
  (2) Beneficiarii sistemelor supuse avizării sunt obligați sa încheie contract de service cu societăți licențiate, cu respectarea timpului de intervenție la deranjamente care nu trebuie sa depășească 12 ore în localitate, respectiv 24 ore pentru societățile cu sediul în afara localității obiectivului și de remediere în maxim 24 ore.
 • Norma metodologică de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor
  ANEXA Nr. 7 la normele metodologice

  Norme tehnice privind proiectarea, instalarea, modificarea, monitorizarea, întreținerea și utilizarea sistemelor de alarmare împotriva efracției
  Art. 10.
  (5) Reviziile tehnice periodice includ toate operațiunile necesare pentru menținerea în stare de funcționare a subsistemelor tehnice instalate la parametrii proiectați, iar frecventa acestora se stabilește de beneficiar, în funcție de riscurile la adresa securității fizice și a mediului ambient, însă cel puțin o revizie pe semestru.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.