Inlocuire Display Laptop

(O recenzie client)

Prețul inițial a fost: 180.00 lei.Prețul curent este: 150.00 lei.

Vă informăm că prețul afișat se referă exclusiv la costul manoperei.

Termen de remediere: 1-2 zile lucrătoare

Garanție: 12 luni

Achizitii SEAP

 • Serviciul nostru de Inlocuire Display Laptop reprezintă o soluție tehnică și eficientă pentru a restabili funcționalitatea laptopului dumneavoastră. Cu o echipă de tehnicieni specializați și utilizând ecrane originale de cea mai înaltă calitate, vă oferim o experiență lipsită de probleme.
 • Procesul nostru începe cu demontarea atentă a ecranului vechi, asigurându-ne că fiecare pas este efectuat cu grijă și precizie. Apoi, montăm cu meticulozitate ecranul nou, asigurându-ne că acesta se potrivește perfect și funcționează în parametri optimi.
 • Toate aceste operațiuni sunt supuse unei verificări riguroase pentru a ne asigura că laptopul dvs. revine la funcționarea optimă și vă oferim un rezultat impecabil.

Descrierea procesului de Inlocuire Display Laptop: 

 1. Dezasamblare: În procesul de înlocuire a display-ului laptopului, începem cu atenția la detalii în dezasamblarea laptopului. Tehnicienii noștri experimentați desfac cu grijă laptopul, având grijă să nu deterioreze alte componente.
 2. Recomandări pentru Achiziția Accesoriilor: Echipa noastră de specialiști vă poate oferi consultanță cu privire la achiziționarea accesoriilor necesare, cum ar fi display-ul de înlocuire, adezivii corespunzători și alte componente esențiale pentru procesul de înlocuire.
 3. Verificarea Compatibilității Display-ului Achiziționat: Înainte de a trece la înlocuire, verificăm cu atenție compatibilitatea display-ului achiziționat cu modelul specific de laptop. Acest pas esențial asigură că noul display se potrivește perfect și funcționează în parametri optimi.
 4. Înlocuirea Adezivilor Speciale pentru Display: După îndepărtarea vechiului display, aplicăm cu precizie adezivii speciali concepuți pentru a asigura fixarea sigură și stabilă a noului display. Această etapă este esențială pentru prevenirea problemelor legate de fixare sau stabilitate.
 5. Asamblare Laptop: După ce display-ul nou este montat corect, specialiștii noștri procedează cu atenție la asamblarea laptopului. Toate componentele sunt plasate în poziție, iar toate șuruburile sunt strânse adecvat, asigurându-ne că laptopul este asamblat cu precizie.
 6. Testare și Verificare Finală: Ultima etapă constă în testarea și verificarea completă a laptopului. Calitatea imaginii, culorile, luminozitatea și toate funcțiile display-ului sunt examinate în detaliu pentru a ne asigura că totul funcționează corespunzător. Numai după ce suntem convinși că laptopul este în stare optimă, vă returnăm echipamentul, pregătit să vă servească în mod eficient.
 • Cu o bogată experiență, vă garantăm că procesul de inlocuire display laptop este efectuat cu profesionalism și meticulozitate la fiecare pas al acestuia. Înțelegem cât de important este laptopul dumneavoastră în viața de zi cu zi, fie că este folosit pentru lucrul la proiecte importante, navigarea pe internet sau pentru a vă conecta cu cei dragi. Prin urmare, ne angajăm să restabilim funcționalitatea acestuia cu cea mai înaltă precizie și atenție la detalii.
 • Ecranele pe care le utilizăm în procesul inlocuire display laptop sunt originale și de cea mai înaltă calitate, astfel încât să vă puteți bucura de o experiență de vizualizare clară și vibrantă, similară cu cea oferită de un laptop nou. Fiecare membru al echipei noastre este specializat în înlocuirea display-ului laptopului și dispune de cunoștințele și instrumentele necesare pentru a realiza această operațiune cu succes.
 • Noi înțelegem că vă doriți ca laptopul dvs. să revină la funcționarea optimă cât mai rapid posibil. Prin urmare, ne străduim să efectuăm inlocuire display laptop într-un timp rezonabil, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea lucrării noastre. După înlocuire, efectuăm teste amănunțite pentru a vă asigura că totul funcționează perfect, astfel încât să vă puteți bucura din nou de laptopul dvs. fără nicio problemă.
 • În final, obiectivul nostru principal este să vă oferim un laptop funcțional ca nou, care să vă satisfacă nevoile și să vă permită să continuați activitățile obișnuite cu încredere. Cu serviciul nostru de inlocuire display laptop puteți avea încredere că laptopul dvs. va străluci din nou, iar dumneavoastră veți beneficia de o experiență fără probleme.

1 recenzie pentru Inlocuire Display Laptop

 1. Avatar Of Popa Ionel

  Popa Ionel

  Am fost extrem de impresionat de serviciul de înlocuire a display-ului pentru laptopului meu!
  Comunicarea a fost excelentă de la început până la sfârșit, iar personalul a fost foarte profesionist și prietenos.
  Reparația a fost efectuată rapid, iar ecranul nou este perfect. Nu pot decât să recomand cu căldură acest serviciu pentru oricine are nevoie de înlocuire a display-ului.
  Cu siguranță voi apela din nou la ei în viitor, dacă va mai fi nevoie.
  Mulțumesc echipei pentru serviciul lor excepțional!

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.

Garantie

12 luni