• În era tehnologiei moderne, reparatiile echipamentelor IT și electronice sunt esențiale pentru atât utilizatorii individuali, cât și pentru afaceri și organizații. Însă, odată cu avansul rapid al tehnologiei, aceste dispozitive devin din ce în ce mai complexe și, implicit mai susceptibile la defecțiuni și probleme tehnice.
 • Aici intervine InfoCalc, o companie specializată în furnizarea de servicii profesionale de reparatii pentru o gamă diversificată de echipamente IT și electronice.
 • Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, InfoCalc își asumă rolul de partener de încredere pentru a asigura funcționarea fără probleme a echipamentelor IT și electronice esențiale. Cu o experiență vastă și solidă în domeniul reparațiilor, InfoCalc este sinonim cu calitatea și profesionalismul în oferirea serviciilor de reparatii pentru echipamente IT și electronice.
Magazin Reparatii Echipamente
Diagnoza Rapida

Timpul necesar pentru a realiza o diagnosticare este între 6 și 12 ore de la momentul în care echipamentul a fost preluat în service, în funcție de defectul în cauză.

Garantie

Toate piesele utilizate în reparații beneficiază de garanție între 6 și 24 de luni, în funcție de tipul piesei. Manopera este acoperită de o garanție de 3 luni.

Piese Pe Stoc

Dispunem de o varietate de piese uzuale în depozitul nostru din Brăila, astfel încât timpul de reparație nu durează mai mult de 24-48 de ore în majoritatea cazurilor.

Promtitudine

În general, echipamentele sunt reparate în decurs de 12-24 de ore, cu condiția ca acestea să nu necesite piese sau subansamble speciale sau să aibă mai multe defecte

Angajamentul față de Client

 • Înțelegând nevoile diferite ale clienților noștri, InfoCalc oferă soluții personalizate pentru reparatii echipamente, indiferent dacă este vorba despre un utilizator individual, o afacere în creștere sau o organizație cu cerințe tehnologice complexe. Echipa noastră dedicată de experți este pregătită să gestioneze o varietate extinsă de probleme tehnice, asigurându-ne că echipamentele dvs. funcționează la parametri optimi.

Portofoliu Extins

 • Unul dintre punctele noastre forte este portofoliul nostru extins, care acoperă o gamă variată de dispozitive, inclusiv laptop-uri, calculatoare, tablete, servere, imprimante, copiatoare, multifuncționale, monitoare, videoproiectoare, console de joc PlayStation și Xbox, televizoare, UPS-uri pentru protecția tensiunii, boxe portabile, table interactive și multe altele. Cu o expertiză vastă, suntem capabili să abordăm o gamă largă de probleme, de la cele hardware la cele software.

Procesul Nostru de Lucru

 • Procesul Nostru de Lucru în cadrul InfoCalc este conceput pentru a oferi o experiență fluidă și transparentă clienților noștri în procesul de reparatii echipamente. Acesta se desfășoară în mai multe etape pentru a asigura rezolvarea rapidă și eficientă a problemelor.
 • Primirea Dispozitivului: Clientul ne aduce echipamentul pentru reparație și efectuăm o evaluare inițială.
 • Diagnosticare și Estimare: Efectuăm o diagnosticare detaliată și furnizăm o estimare a costurilor și timpului necesar pentru reparație.
 • Reparație și Înlocuire: Începem procesul de reparație sau înlocuire a componentelor defecte.
 • Testare și Verificare: Dispozitivul este supus unor teste riguroase pentru a ne asigura că funcționează corect.
 • Returnarea Dispozitivului: Clientul este notificat că echipamentul este gata pentru ridicare.

Echipa Noastră

 • Echipa noastră dedicată de profesioniști cu o vastă și profundă experiență în domeniul reparatiilor echipamente IT și electronice este aici pentru a vă oferi soluții fiabile și eficiente. Fiecare membru al echipei noastre este selectat cu atenție, având în vedere nu doar experiența lor anterioară, ci și certificările și competențele lor extinse în domeniul reparatii echipamente.
 • Acești experți aduc cu ei o bogată expertiză în diagnosticarea, remedierea și îmbunătățirea unei game variate de dispozitive, asigurându-ne că fiecare problemă este abordată în mod profesionist și eficient. Certificările noastre extinse și cunoștințele specializate ne permit să oferim soluții personalizate și adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.
 • Indiferent dacă este vorba despre o defecțiune hardware sau o problemă de software, echipa noastră este pregătită să ofere răspunsuri rapide și eficiente, garantând funcționarea optimă a echipamentului dvs.

Garanția Noastră

 • Garanția noastră este o expresie a încrederii pe care o avem în calitatea serviciilor noastre. Toate reparațiile efectuate de echipa noastră sunt susținute de o garanție cuprinzătoare, care acoperă atât munca efectuată, cât și piesele folosite în procesul de reparație. Aceasta înseamnă că clienții noștri se pot baza cu încredere pe calitatea și fiabilitatea serviciilor noastre, știind că suntem aici pentru a-i susține pe termen lung.

Concluzie

 • InfoCalc nu se rezumă doar la a fi o companie de reparatii. Suntem partenerul dvs. de încredere în asigurarea funcționării fără probleme a echipamentelor IT și electronice. Cu servicii profesionale, personalizate și fiabile de reparatii echipamente, suntem alegerea perfectă pentru oricine caută soluții de reparatii de încredere și eficiente.