Magazin IT InfoCalc

  • Cu o experiență vastă de peste 10 ani, InfoCalc s-a specializat în furnizarea, implementarea și întreținerea echipamentelor IT și a sistemelor de securitate atât pentru companii și instituții publice, cât și pentru persoanele fizice. Ne-am câștigat reputația în domeniu datorită profesionalismului nostru, promptitudinii în livrare și servicii, corectitudinii în abordarea clienților și a valorilor noastre fundamentale.
  • Pentru noi, satisfacția clienților este o prioritate, iar relația de încredere cu aceștia este esențială. Suntem dedicați să oferim servicii de înaltă calitate și soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client. Indiferent dacă sunteți o companie mare, o instituție publică sau un utilizator individual, vă garantăm că veți beneficia de același nivel de profesionalism și atenție la detalii.
  • Echipa noastră de specialiști este formată din experți calificați și experimentați în domeniul IT și al securității. Suntem la curent cu cele mai recente tehnologii și tendințe din industrie și le implementăm cu succes în soluțiile pe care le oferim. Indiferent dacă aveți nevoie de echipamente hardware, software, soluții de securitate sau servicii de mentenanță și asistență tehnică, suntem pregătiți să vă ajutăm.
  • Promptitudinea în servicii este o altă valoare pe care o îmbrățișăm. Înțelegem importanța funcționării fără întreruperi a sistemelor și echipamentelor IT, de aceea răspundem rapid la solicitările clienților și ne asigurăm că problemele sunt rezolvate în cel mai scurt timp posibil. Fie că aveți nevoie de o livrare urgentă, de o intervenție de service sau de consultanță tehnică, puteți conta pe noi să fim acolo pentru dumneavoastră.
  • Vă invităm să ne contactați sau sa ne vizitați pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și pentru a discuta despre nevoile dvs. specifice. Echipa InfoCalc este gata să vă ofere soluții eficiente, profesionale și la prețuri competitive. Alegeți-ne ca partener de încredere și vă garantăm că veți beneficia de o colaborare de succes și de servicii de cea mai înaltă calitate.

Magazin IT – Reparații Echipamente

InfoCalc oferă servicii profesionale de reparații și service pentru diverse echipamente, cum ar fi laptop-uri, calculatoare, tablete, servere, imprimante, copiatoare și multifuncționale.

Magazin IT – Reparații Echipamente

Diagnoza Rapida

Timpul necesar pentru a realiza o diagnosticare este între 6 și 12 ore de la momentul în care echipamentul a fost preluat în service, în funcție de defectul în cauză.

Garantie

Toate piesele utilizate în reparații beneficiază de garanție între 6 și 24 de luni, în funcție de tipul piesei. Manopera este acoperită de o garanție de 3 luni.

Piese Pe Stoc

Dispunem de o varietate de piese uzuale în depozitul nostru din Brăila, astfel încât timpul de reparație nu durează mai mult de 24-48 de ore în majoritatea cazurilor.

Promtitudine

În general, echipamentele sunt reparate în decurs de 12-24 de ore, cu condiția ca acestea să nu necesite piese sau subansamble speciale sau să aibă mai multe defecte

Magazin IT – Sisteme de Securitate

Furnizăm soluții profesionale de securitate oferind clienților servicii de Proiectare, Instalare și Întreținere pentru sisteme de securitate și detecție la incendiu.

Magazin IT  – Sisteme de Securitate

Magazin IT – Mentenanță IT

Serviciile noastre de mentenanță IT acoperă o gamă largă de nevoi, inclusiv asistență tehnică, remedierea problemelor hardware și software, configurări și actualizări, monitorizare și securitate.

Magazin IT – Mentenanță IT