Reparații Electronice

 • Suntem o echipă specializată în furnizarea serviciilor de reparații electronice profesionale, acoperind o gamă largă de echipamente electronice.
 • Cu o vastă expertiză în acest domeniu, ne-am dedicat să oferim soluții eficiente și de calitate superioară pentru clienții noștri. Indiferent de natura problemei întâmpinate, suntem pregătiți să diagnosticăm și să remediem defectele echipamentului dvs., într-un mod prompt și profesionist.

Reparații Electronice 

 • Indiferent că sunteți un utilizator casnic, o întreprindere sau o instituție, suntem aici pentru a vă oferi servicii de reparații electronice de înaltă calitate. Ne străduim să depășim așteptările clienților noștri și să ne asigurăm că dispozitivele dvs. funcționează la parametri optimi
 • Printre serviciile noastre, realizăm înlocuirea ecranelor sparte sau defecte ale telefoanelor mobile. Ecranele sunt componente esențiale ale dispozitivelor, iar înlocuirea lor corectă și precisă este deosebit de importantă pentru a vă asigura o experiență de utilizare optimă.
 • Pe lângă înlocuirea ecranelor, efectuăm și înlocuirea bateriilor defecte sau descărcate. Bateriile degradate pot afecta semnificativ durata de viață a telefonului și pot duce la probleme precum descărcări rapide sau întreruperi ale alimentării. Prin înlocuirea bateriei cu una nouă și de înaltă calitate, ne propunem să vă oferim o autonomie îmbunătățită și o funcționalitate optimă a telefonului dvs.
 • Suntem specializați în realizarea reparațiilor pentru boxe portabile, oferind servicii profesionale și soluții eficiente pentru diverse probleme tehnice pe care le puteți întâmpina. Una dintre intervențiile pe care le efectuăm este înlocuirea mufelor de alimentare și a acumulatorilor.
 • Mufele de alimentare pot fi supuse uzurii sau deteriorării în timp, ceea ce poate duce la probleme de conectivitate sau la încărcarea inadecvată a boxei portabile. Echipa noastră de tehnicieni calificați este pregătită să înlocuiască mufele de alimentare defecte cu piese de schimb corespunzătoare, asigurând astfel o conexiune stabilă și sigură între sursa de alimentare și boxa portabilă.
 • De asemenea, efectuăm și înlocuirea acumulatorilor la boxele portabile. După o perioadă de utilizare, acumulatorii pot deveni slabi sau pot avea o capacitate de încărcare redusă, ceea ce afectează autonomia și performanța boxei. Prin înlocuirea acumulatorului cu unul nou și de înaltă calitate, ne propunem să vă restabilim funcționalitatea boxei portabile și să vă oferim o experiență de audiție plină de calitate.

Reparații UPS-uri

 • Suntem specializați în realizarea de reparații electronice pentru UPS-uri (Sisteme de Alimentare Neîntreruptibilă) și oferim servicii profesionale și soluții eficiente pentru diverse probleme tehnice pe care le puteți întâmpina. Una dintre intervențiile principale pe care le efectuăm este înlocuirea acumulatorilor UPS-ului.
 • Acumulatorii reprezintă un component esențial al unui UPS și asigură alimentarea de rezervă în caz de întrerupere a curentului electric. Pe măsură ce acumulatorii îmbătrânesc, capacitatea lor de stocare a energiei poate scădea, ceea ce poate afecta autonomia UPS-ului și capacitatea acestuia de a proteja dispozitivele conectate în caz de cădere a curentului. De aceea, înlocuirea acumulatorilor UPS-ului este o intervenție necesară pentru menținerea funcționalității optime a sistemului.
 • Echipa noastră de tehnicieni calificați este pregătită să efectueze înlocuirea acumulatorilor UPS-ului cu piese de schimb corespunzătoare. Aceasta implică verificarea și evaluarea stării acumulatorilor existenți și înlocuirea acestora cu acumulatori noi, de înaltă calitate și cu capacitatea adecvată. Astfel, vă putem asigura că UPS-ul dvs. va avea o autonomie adecvată și va putea funcționa în mod eficient în caz de necesitate.
 • Pe lângă înlocuirea acumulatorilor, oferim și alte servicii de reparații pentru UPS-uri, cum ar fi diagnosticarea și remedierea problemelor de funcționare, înlocuirea componentelor defecte sau repararea circuitelor electrice. Echipa noastră utilizează echipamente și instrumente de diagnosticare avansate pentru a identifica rapid cauza problemelor și a efectua reparațiile necesare.
 • Indiferent de marca sau modelul UPS-ului pe care îl aveți, suntem pregătiți să vă oferim servicii profesionale și să vă restabilim funcționalitatea dispozitivului. Ne străduim să oferim reparații prompte și de calitate, astfel încât să puteți avea încredere în UPS-ul dvs. pentru protejarea dispozitivelor și a datelor importante.