Reparații Laptop

done_all Oferim servicii de reparații laptop profesionale, pentru orice brand de laptop comercializat pe piața din Romania in laboratorul nostru care este dotat cu echipamente si tehnologii de ultimă generație, ce ne permit să efectuăm reparații profesionale.
done_all Specializați în diagnosticarea și repararea componentelor defecte, indiferent de model sau marcă, oferim soluții personalizate pentru fiecare client în parte, rezolvând orice problemă, de la defecte hardware la probleme software.
done_all Oferim servicii de reparatii laptop pentru marcile Dell, HP, Lenovo,  Acer,  Asus, Samsung, Toshiba, Fujitsu, MSI, LG, Sony, Razer, Surface, Huawei cu personal calificat si echipamente moderne pentru a asigura cea mai buna calitate a serviciilor.

Reparații Laptop Brăila – Servicii Profesionale! Infocalc Google Maps

Cum întreținem un laptop? Sfaturi, recomandări si servicii oferite.

done_all Dacă laptopul dumneavoastră se închide brusc, se încălzește și merge greu sau are ventilator zgomotos, atunci aveți nevoie de o curățare internă care implică si schimbarea pastei termoconductoare de la procesor.
done_all În cazul în care aveți un laptop de gaming, este esențial să se  inlocuiasca și pasta termica de la chipset-ul video precum și înlocuirea pad-urile termice de la memoriile video.
done_all Curățarea laptopului este o operațiune importantă care trebuie efectuată cel puțin o dată la 12 luni, deoarece poate prelungi durata de viață a acestuia și poate îmbunătăți performanța acestuia.

done_all Un laptop poate acumula o cantitate mare de praf în interiorul acestuia, care duce la acumularea de căldură și la scăderea performanței. Acest lucru duce la supraincalzirea componentelor interne, cum ar fi procesorul sau placa video, ceea ce duce la deteriorarea acestora.
done_all Curatarea si inlocuirea pastei termoconductoare este o metoda eficienta de a preveni supraincalzirea si a proteja componentele interne ale laptopului.

done_all Pasta termoconductoare este o substanta aplicata intre procesor si radiator pentru a ajuta la transferul caldurii de la procesor la radiator. In timp, pasta termica poate deveni uscata si neeficienta.
done_all Prin inlocuirea regulata a pastei termoconductoare, puteti asigura ca procesorul functioneaza la temperaturi optime si evitati supraincalzirea si deteriorarea acestuia.

Servicii de reparații profesionale oferite de echipă noastră

done_all Înlocuirea display-ului defect este una dintre cele mai importante servicii pe care le oferim, deoarece ecranul este partea cea mai expusă a laptopului și este, de asemenea, cea mai vulnerabilă la daune. Indiferent dacă ecranul este fisurat, crăpat sau are probleme cu afișarea imaginii, echipa noastră de tehnicieni experimentați poate să îl înlocuiască rapid și eficient.
done_all Repararea balamalelor este, de asemenea, una dintre serviciile noastre esențiale. Balamalele sunt piese importante care asigură deschiderea și închiderea ecranului, astfel că dacă acestea sunt defecte, laptopul poate fi dificil de deschis sau închis. Echipa noastră poate să repare sau să înlocuiască balamalele cu ușurință.

done_all Repararea conectorilor este un alt serviciu important pe care îl oferim. Dacă conectorii sunt defecti, acest lucru poate duce la probleme de conectivitate sau la imposibilitatea de a utiliza anumite periferice. Echipa noastră poate să repare sau să înlocuiască conectorii cu ușurință.

done_all Repararea plăcii de bază este un alt serviciu esențial oferit de laboratorul nostru. Placa de bază este componenta centrală a laptopului care conectează toate celelalte componente și permite funcționarea acestuia.
done_all Dacă placa de bază este defectă, laptopul poate prezenta probleme de funcționare sau poate chiar să nu mai pornească deloc. Echipa noastră poate să diagnosticheze și să repare sau să înlocuiască plăcile de bază cu probleme.

done_all Înlocuirea bateriei sau a alimentatorului este, de asemenea, un serviciu oferit de laboratorul nostru. Bateria este componenta responsabilă pentru alimentarea laptopului în modul portabil, astfel că dacă aceasta nu mai funcționează corect sau dacă alimentatorul este defect, laptopul poate să nu mai funcționeze sau poate să se închidă brusc.
done_all Echipa noastră poate să înlocuiască bateria sau alimentatorul cu unul nou și să asigure că laptopul dumneavoastră va funcționa din nou la capacitate maximă.

Laptop-ul nu mai porneste ? iata cateva soluții de remediere.

done_all Există mai multe probleme comune care pot apărea atunci când utilizați un laptop, una dintre ele fiind că acesta nu se mai aprinde. Altele pot fi că laptopul se deschide, dar nu afișează nimic, sau că se aprinde și se stinge brusc.
done_all De asemenea, poate fi posibil ca laptopul să se blocheze la deschidere, să se închidă brusc, sau să nu mai încarce bateria.

done_all Primul lucru pe care trebuie să-l verificați atunci când întâmpinați o astfel de problemă este alimentatorul sau cablul acestuia. Asigurați-vă că acesta este bine conectat la priză și face contact cu laptop-ul.

done_all Dacă sunteți sigur că alimentatorul funcționează corect, încercați să porniți laptop-ul pe baterie. Dacă nici acest lucru nu funcționează, încercați să scoateți bateria (dacă este detașabilă).
done_all Dacă bateria este fixată în interiorul laptopului, evitați să încercați să o desfaceți, lăsați această operație în grija profesioniștilor.
done_all Dacă aveți o baterie detașabilă și ați reușit să o scoateți, încercați să porniți laptopul doar cu alimentare din încărcător.
done_all Dacă nici acest lucru nu funcționează, vă recomandăm să nu încercați alte reparații, deoarece acest lucru înseamnă că laptopul dumneavoastră are o problemă de natură tehnică și vă așteptăm cu el în service-ul nostru pentru a o rezolva.

Servicii de upgrade si maximizare a performațelor.

done_all Oferim servicii de upgrade memorie sau capacitate de stocare pentru laptop-urile dumneavoastră. Înlocuirea hard disk-ului sau a SSD-ului cu modele noi, performante și cu capacitate mai mare poate face o diferență majoră în performanța și viteza laptopului dumneavoastră.
done_all Cu tehnologia evoluând rapid, hard disk-urile și SSD-urile au devenit din ce în ce mai performante și cu capacități mai mari. Înlocuirea unui hard disk vechi cu un SSD nou poate face o diferență majoră în viteza de accesare a datelor și în performanța generală a laptopului.

done_all De asemenea, recomandăm înlocuirea memoriei RAM cu una mai mare pentru a maximiza performanța laptopului. Chiar și un laptop mai vechi poate fi transformat într-un dispozitiv performant cu o capacitate de stocare suficientă și o cantitate adecvată de memorie RAM.
done_all Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de upgrade memorie sau capacitate de stocare și cum putem ajuta laptopul dumneavoastră să funcționeze la performanța maximă.

Servicii software, soluții antivirus si instalare Windows.

done_all La laboratorul nostru, oferim servicii de depanare a laptop-urilor pentru a rezolva problemele software. Una dintre problemele cele mai des întâlnite este infectarea cu virusi. Echipa noastră poate să execute o devirusare completă și să instaleze un program antivirus pentru a preveni infectarea în viitor.

done_all Alte servicii software pe care le oferim includ instalarea sau reinstalaarea sistemului de operare Windows, update-ul BIOS-ului laptopului și instalarea driverelor necesare. În cazul în care laptopul se blochează la instalarea sau actualizarea Windows, echipa noastră poate să identifice și să rezolve problema.
done_all De asemenea, dacă laptopul afiseaza un ecran albastru sau nu mai pornește după un update de Windows, echipa noastră poate să investigheze și să rezolve problema. Prin serviciile noastre de depanare software, ne asigurăm că laptopul dumneavoastră funcționează la parametri optimi.