Reparatii Laptop

 • Oferim servicii de reparații laptop profesionale, pentru orice brand de laptop comercializat pe piața din Romania in laboratorul nostru care este dotat cu echipamente si tehnologii de ultimă generație, ce ne permit să efectuăm servicii de service laptop profesionale.
 • Specializați în diagnosticarea și repararea componentelor defecte, indiferent de model sau marcă, oferim soluții personalizate pentru fiecare client în parte, rezolvând orice problemă, de la defecte hardware la probleme software.
 • Oferim servicii de reparații și service laptop pentru mărcile Dell, HP, Lenovo,  Acer,  Asus, Samsung, Toshiba, Fujitsu, MSI, LG, Sony, Razer, Surface, Huawei, etc. cu personal calificat și echipamente moderne pentru a asigura cea mai buna calitate a serviciilor.

Cum întreținem un laptop

 • Dacă laptopul dumneavoastră se închide brusc, se încălzește și merge greu sau are ventilator zgomotos, atunci aveți nevoie de o curățare internă care implică si schimbarea pastei termo-conductoare de la procesor.
 • În cazul în care aveți un laptop de gaming, este esențial să se înlocuiască și pasta termica de la chipset-ul video precum și înlocuirea pad-urile termice de la memoriile video.
 • Curățarea laptopului este o operațiune importantă care trebuie efectuată cel puțin o dată la 12 luni, deoarece poate prelungi durata de viață a acestuia și poate îmbunătăți performanța acestuia.
 • Un laptop poate acumula o cantitate mare de praf în interiorul acestuia, care duce la acumularea de căldură și la scăderea performanței. Acest lucru duce la supra-încălzirea componentelor interne, cum ar fi procesorul sau placa video, ceea ce duce la deteriorarea acestora.
  Curățarea și înlocuirea pastei termo-conductoare este o metoda eficienta de a preveni supra-incalzirea si a proteja componentele interne ale laptopului.
 • Pasta termo-conductoare este o substanță aplicata intre procesor și radiator pentru a ajuta la transferul căldurii de la procesor la radiator. In timp, pasta termica poate deveni uscata și neeficienta.
 • Prin înlocuirea regulata a pastei termo-conductoare, puteți asigura ca procesorul funcționează la temperaturi optime și evitați supra-încălzirea și deteriorarea acestuia.

Servicii de reparații laptop

 • Înlocuirea display-ului defect este una dintre cele mai importante servicii pe care le oferim, deoarece ecranul este partea cea mai expusă a laptopului și este, de asemenea, cea mai vulnerabilă la daune. Indiferent dacă ecranul este fisurat, crăpat sau are probleme cu afișarea imaginii, echipa noastră de tehnicieni experimentați poate să îl înlocuiască rapid și eficient.
 • Repararea balamalelor este, de asemenea, una dintre serviciile noastre esențiale. Balamalele sunt piese importante care asigură deschiderea și închiderea ecranului, astfel că dacă acestea sunt defecte, laptopul poate fi dificil de deschis sau închis. Echipa noastră poate să repare sau să înlocuiască balamalele cu ușurință.
 • Repararea conectorilor este un alt serviciu important pe care îl oferim. Dacă conectorii sunt defecți, acest lucru poate duce la probleme de conectivitate sau la imposibilitatea de a utiliza anumite periferice. Echipa noastră poate să repare sau să înlocuiască conectorii cu ușurință.
 • Repararea plăcii de bază este un alt serviciu esențial oferit de laboratorul nostru. Placa de bază este componenta centrală a laptopului care conectează toate celelalte componente și permite funcționarea acestuia.
  Dacă placa de bază este defectă, laptopul poate prezenta probleme de funcționare sau poate chiar să nu mai pornească deloc. Echipa noastră poate să diagnosticheze și să repare sau să înlocuiască plăcile de bază cu probleme.
 • Înlocuirea bateriei sau a alimentatorului este, de asemenea, un serviciu oferit de laboratorul nostru. Bateria este componenta responsabilă pentru alimentarea laptopului în modul portabil, astfel că dacă aceasta nu mai funcționează corect sau dacă alimentatorul este defect, laptopul poate să nu mai funcționeze sau poate să se închidă brusc.
 • Echipa noastră poate să înlocuiască bateria sau alimentatorul cu unul nou și să asigure că laptopul dumneavoastră va funcționa din nou la capacitate maximă.

Laptop-ul nu porneste 

 • Există mai multe probleme comune care pot apărea atunci când utilizați un laptop, una dintre ele fiind că acesta nu se mai aprinde. Altele pot fi că laptopul se deschide, dar nu afișează nimic, sau că se aprinde și se stinge brusc.
 • De asemenea, poate fi posibil ca laptopul să se blocheze la deschidere, să se închidă brusc, sau să nu mai încarce bateria.
  Primul lucru pe care trebuie să-l verificați atunci când întâmpinați o astfel de problemă este alimentatorul sau cablul acestuia. Asigurați-vă că acesta este bine conectat la priză și face contact cu laptop-ul.
 • Dacă sunteți sigur că alimentatorul funcționează corect, încercați să porniți laptop-ul pe baterie. Dacă nici acest lucru nu funcționează, încercați să scoateți bateria (dacă este detașabilă).
 • Dacă bateria este fixată în interiorul laptopului, evitați să încercați să o desfaceți, lăsați această operație în grija profesioniștilor.
 • Dacă aveți o baterie detașabilă și ați reușit să o scoateți, încercați să porniți laptopul doar cu alimentare din încărcător.
 • Dacă nici acest lucru nu funcționează, vă recomandăm să nu încercați alte reparații, deoarece acest lucru înseamnă că laptopul dumneavoastră are o problemă de natură tehnică și vă așteptăm cu el în service-ul nostru pentru a o rezolva.

Upgrade si maximizare a performațelor

 • Oferim servicii de upgrade memorie sau capacitate de stocare pentru laptop-urile dumneavoastră. Înlocuirea hard disk-ului sau a SSD-ului cu modele noi, performante și cu capacitate mai mare poate face o diferență majoră în performanța și viteza laptopului dumneavoastră.
 • Cu tehnologia evoluând rapid, hard disk-urile și SSD-urile au devenit din ce în ce mai performante și cu capacități mai mari. Înlocuirea unui hard disk vechi cu un SSD nou poate face o diferență majoră în viteza de accesare a datelor și în performanța generală a laptopului.
 • SSD sau HDD ce sa aleg?
 • De asemenea, recomandăm înlocuirea memoriei RAM cu una mai mare pentru a maximiza performanța laptopului. Chiar și un laptop mai vechi poate fi transformat într-un dispozitiv performant cu o capacitate de stocare suficientă și o cantitate adecvată de memorie RAM.
 • Vă invităm să ne contactați pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de upgrade memorie sau capacitate de stocare sau service laptop prin care putem ajuta laptopul dumneavoastră să funcționeze la performanța maximă.

Servicii software, Instalare Windows

 • La laboratorul nostru, oferim servicii de depanare a laptop-urilor pentru a rezolva problemele software. Una dintre problemele cele mai des întâlnite este infectarea cu viruși. Echipa noastră poate să execute o de-virusare completă și să instaleze un program antivirus pentru a preveni infectarea în viitor.
 • Alte servicii software pe care le oferim includ instalarea sau reinstalarea sistemului de operare Windows, update-ul BIOS-ului laptopului și instalarea drivere-lor necesare. În cazul în care laptopul se blochează la instalarea sau actualizarea Windows, echipa noastră poate să identifice și să rezolve problema.
 • De asemenea, dacă laptopul afișează un ecran albastru sau nu mai pornește după un update de Windows, echipa noastră poate să investigheze și să rezolve problema. Prin serviciile noastre de depanare software și service laptop, ne asigurăm că laptopul dumneavoastră funcționează la parametri optimi.