Retele de Date

Una dintre cele mai importante tehnologii moderne, o rețea de date este un sistem care conectează computere și dispozitive pentru a partaja informații și resurse. Intretinerea rețelele de date este esențiala pentru multe activități moderne, de la comunicarea în afaceri la accesarea internetului.

Nu ezita sa ne contactezi !
Retele de Date

Rețele de date si voce
Proiectare, Instalare și Mentenanță

Societatea noastră oferă servicii complete de cablare structurată pentru rețele de voce-date, indiferent de complexitatea conexiunilor ce trebuie realizate sau de tipul de terminale utilizate. Compania noastră are experiența a zeci de proiecte realizate cu succes în peste 10 ani de activitate.

– Rețele voce-date pentru clădiri de birouri. Activitatea oricărei companii, în ziua de astăzi, se bazează extrem de mult pe comunicarea la distantă, prin Internet sau telefonie. Și cum o simplă cădere a Internetului sau a centralei telefonice poate cauza pierderi enorme, este necesar un proces riguros de cablare înca din stadiul de proiectare.

Toate proiectele noastre se bazează pe principiile cablării structurate de rețele date-voce. Ce înseamna lucrul acesta?
– O singură rețea de date și voce cu numeroase avantaje în ceea ce privește costurile de implementare și extindere a rețelei.
– Flexibilitate și scalabilitate. Rețeaua de date-voce este modificată sau este extinsă pe masură ce complexitatea activitații companiei crește.
– Posibilitatea de conectarea a oricăror tipuri de terminale. Proiectarea unei rețele care să țînă cont de detaliile arhitecturale și de utilizare a clădirii.

Compania noastră oferă următoarele tipuri de servicii:
– Proiectare și execuție a rețelelor de date-voce pe baza sistemelor de cablare structurată pentru birouri, Dată Center, Call Center, etc.
– Consultantă și Site Survey pentru sistemele de cablare structurată, indiferent de tipul de activitate.
– Servicii de certificare a rețelelor de cablare structurată.
– Servicii de commissioning Dată Center și Camere de Servere. Camerele de Servere și Dată Centerele impun condiții specifice de climatizare, securitate, supraveghere și siguranță antiincediu.
– Proiectare și instalare sisteme de alimentare cu energie electrică, de rezervă, de tip UPS și generator.

retele de date braila
servere braila
retele calculatoare braila

Nu ezita sa ne contactezi !
Reparații Echipamente | Sisteme de Securitate | Mentenanță IT

A title

Image Box text