Alarma Antiefractie
Proiectare, Instalare și Mentenanță

done_all Proiectare: Alarmelor antiefracție sunt un element esențial pentru protejarea proprietății și a siguranței. Echipa noastră de experți în securitate va lucra cu tine pentru a înțelege nevoile tale specifice și va proiecta un sistem de alarmă antiefracție personalizat pentru a satisface aceste nevoi.
done_all Instalare: Odată ce sistemul de alarmă antiefracție a fost proiectat, echipa noastră de instalare va asigura instalarea rapidă și eficientă a sistemului. Ne asigurăm că toate componentele sunt instalate corect și verificate înainte de a lăsa locația.

done_all Mentenanță: Întreținerea regulată a sistemelor de alarmă antiefracție este esențială pentru a vă asigura că acestea funcționează la capacitatea maximă în orice moment. Echipa noastră oferă servicii de mentenanță complete, inclusiv verificări și întreținere, pentru a vă asigura că sistemul dvs. de alarmă antiefracție este întotdeauna gata să protejeze proprietatea și siguranța dvs.

Proiectare Sisteme de Alarma Brăila – Servicii Profesionale! Infocalc Google Maps

done_all Proiectele noastre sunt elaborat în conformitate cu legislația aplicabilă din domeniu, incluzand Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, H.G. nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor Metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 și H.G. nr. 1.016/2004 privind măsurile pentru organizarea și realizarea schimbului de informații în domeniul standardelor și reglementărilor tehnice, precum și regulilor referitoare la serviciile societății informaționale între România și statele membre ale Uniunii Europene.

Proiectare Alarma Antiefractie

done_all Societatea noastră este specializată în proiectarea de sisteme de securitate fizică, oferind servicii complete pentru clienții noștri.
done_all Personalul calificat și acreditat este responsabil pentru elaborarea proiectelor aferente sistemelor de alarma care oferă o metodă eficientă de protectie in interiorul și din jurul proprietății, îmbunătățind siguranța și reduce riscul de furt sau vandalism.

Instalare Sisteme de Alarma Brăila – Servicii Profesionale! Infocalc Google Maps

done_all Societatea noastră pune la dispoziția clienților săi, personal calificat și cu experiență în domeniul sistemelor de securitate, care asigură instalarea, punerea în funcțiune și întreținerea sistemelor de alarma. Personalul deține certificat de competență profesională, necesar pentru realizarea acestor lucrări, astfel putem asigura clienților noștri un serviciu de calitate, executat în conformitate cu normele și standardele în vigoare.
done_all Instalarea și punerea în funcțiune a acestor sisteme, este realizată cu atenție la detaliu și în conformitate cu cerințele clienților, astfel putem asigura o funcționare optimă și o siguranță sporită pentru proprietatea acestora.

Instalare Alarma Antiefractie

done_all Personalul nostru, cu experiență acumulată în anii de activitate în domeniul sistemelor de alarma, asigură servicii complete și eficiente, care include instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de alarma, fără a necesita intervenții suplimentare sau deplasări inutile din partea beneficiarilor, acestia primind un sistem gata de utilizare.

Mentenanta Sisteme de Alarma Brăila – Servicii Profesionale! Infocalc Google Maps

done_all Este esențial pentru funcționarea optimă a sistemului dumneavoastră de alarma să efectuați întreținerea regulată. Aceasta include verificarea și curățarea senzorilor, a conexiunilor și bateriilor, precum și actualizarea și înlocuirea oricăror componente defecte.
done_all Prin efectuarea întreținerii regulate, veți putea asigura că sistemul de alarma este de înaltă calitate, pentru a preveni probleme cum ar fi timpul de nefuncționare sau defectarea sistemului de alarma.
done_all Acest lucru va ajuta, de asemenea, la maximizarea durabilității și la îmbunătățirea performanței sistemului dumneavoastră de alarma.

done_all Serviciile de service și mentenanță pentru sisteme de alarma sunt esențiale pentru asigurarea funcționării optime a sistemelor și se realizează numai prin intermediul unui contract de service, în conformitate cu legislația în vigoare.
done_all
Prin intermediul acestor servicii, ne asigurăm că sistemele sunt întotdeauna în stare bună de funcționare și în conformitate cu normele legale, asigurând astfel siguranța și protecția proprietății clienților noștri.

Mentenanta Alarma Antiefractie

done_all Societatea noastră oferă servicii de service și mentenanță pentru  sistemele de alarma  respectând în mod strict legislația în vigoare, Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și HG nr. 301/2012.
done_all Întreținerea unui sistem de alarmă antiefracție este importantă pentru a vă asigura că este capabil să protejeze eficient o proprietate împotriva intruziunilor.

done_all In acord cu Legea 333/2003, asigurarea mentenantei sistemelor de alarma antiefractie este obligatorie pentru a garanta functionarea optima a acestora. In conformitate cu Articolul 22 din aceasta lege, verificarea si intretinerea sistemelor de alarma trebuie realizate periodic de catre personalul unei firme instalatoare sau, dupa caz, de catre o firma specializata in servicii de mentenanta. Beneficiarii sistemelor de alarma sunt obligati sa incheie un contract de servicii cu o firma licentiata, cu respectarea unui timp de interventie la deranjamente de maxim 12 ore in localitate sau 24 ore pentru societatile cu sediul in afara localitatii obiectivului si de remediere in maxim 24 ore.

Acreditari si Certificari