Reparații TV, Monitoare, UPS si alte echipamente electronice

Echipa noastră de tehnicieni specializați se ocupă cu reparații profesionale pentru o varietate de echipamente electronice, cum ar fi televizoare, monitoare LCD sau LED, UPS-uri și alte reparații electronice. Beneficiind de o experiență extinsă în acest domeniu, ne asigurăm că putem oferi servicii de calitate superioară și soluții eficiente pentru orice problemă tehnică pe care o întâmpinați cu echipamentul dumneavoastră.

Dacă experimentați una dintre următoarele probleme nu ezitați să ne contactați.

verifiedMonitorul, TV nu se aprinde
verifiedMonitorul, TV se deschide, dar nu afișează nimic
verifiedMonitorul, TV se aprinde și se stinge
verifiedMonitorul, TV se aude, dar nu se vede
verifiedImaginea este distorsionată sau neclară

verifiedMonitorul, TV are probleme de conectivitate 
verifiedUPS-ul nu încarcă bateria sau nu oferă suficientă alimentare
verifiedVideoproiectorul nu emite imagine sau emite o imagine slabă
verifiedProbleme cu lampa sau filtrele de la videoproiector
verifiedProbleme cu ventilația sau încălzirea la videoproiector

Dacă ați întâmpinat probleme cu monitorul sau televizorul dvs., suntem aici pentru a vă ajuta. Unele dintre cele mai comune probleme pe care le întâlnim sunt: monitorul sau televizorul nu se aprinde, se deschide dar nu afișează nimic, se aprinde și se stinge sau se aude dar nu se vede. De asemenea, imaginea poate fi distorsionată sau neclară.
Problemele cu videoproiectorul pot include dificultăți în emisia imaginii sau în emiterea unei imagini slabe. Problemele cu lampa sau filtrele videoproiectorului sau problemele cu ventilația sau încălzirea videoproiectorului sunt, de asemenea, probleme cu care ne confruntăm. Indiferent de problema cu care vă confruntați, echipa noastră de tehnicieni este pregătită să vă ajute cu reparațiile necesare pentru a vă readuce monitorul sau televizorul în stare bună de funcționare. Contactați-ne pentru a programa o întâlnire sau pentru a afla mai multe despre serviciile noastre.

Vă invităm să explorați blogul nostru tehnologic pentru a descoperi informații valoroase despre echipamentele IT, sistemele de securitate și serviciile noastre de reparații pentru laptop-uri, console, tablete, calculatoare, imprimante, monitoare, sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, sisteme de alarmă de incendiu, control acces, mentenanță IT, rețele de date, încărcarea cartușelor și multe altele.