Acest site foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Mai multe despre cookie-uri.

Despre Noi

Despre noi

 Infocalc Reparatii S.r.l este o firmă cu o experiență de peste 10 ani în livrarea, implementarea, întreținerea echipamentelor IT și a sistemelor de securitate către companii, instituții publice și nu în ultimul rând a persoanelor fizice. Oferim servicii și echipamente profesionale pentru nevoile fiecărui client.

Toate produsele cumpărate din magazinul nostru se livrează împreună cu factură fiscală, certificat de garanție și calitate precum și instrucțiuni de utilizare și documentație tehnică.

Conexiune securizată (https://) pentru protejarea datelor personale care sunt criptate printr-un certificat SSL. ( Secure Sockets Layer este un protocol de securitate care asigură comunicații confidențiale prin Internet).

Compania noastră  este autorizată de Instectoratul General Situații de Urgență pentru a efectua activități de proiectare, instalare, modificare și întreținere a sistemelor si instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incediu.

Compania noastră  este licențiată de Poliția Română pentru a efectua activități de proiectare, instalare, modificare și întreținere a sistemelor de securitate.

Magazinul nostru este printre puținele magazine online din România care vă oferă posibilitatea returnării produselor achiziționate în termen de 14 zile de la cumpărare așa cum cere legea.

Livrare gratuită pentru comenzile de peste 500 de lei. Daca achiziționezi produse în valoare de peste 500 lei, vei beneficia de transport gratuit indiferent de distanța, greutatea sau volumul comenzii.

Magazinul nostru oferă o amplă prezentare și descriere a produselor, însoțită de fotografii și date tehnice, aceste date sunt foarte utile în decizia dumneavoastră de a achiziționa un produs sau un serviciu.

Societatea noastră este certificată ISO9001 si ISO14001, asumându-și astfel toate principiile și valorile acestor standarde de calitate și management de mediu.

Acreditări și Certificări