Docking Station Surface 2, Audio, RJ45, USB-C, USB-A, 1GK-00002

984.87 lei

Termen de livrare: 1-2 zile lucrătoare

2 în stoc

SKU: 1GK-00002 Categorie:
Nu există informații de garanție disponibile pentru acest produs.

Achizitii SEAP

Microsoft Surface Docking Station 2 este un dispozitiv de conectare ce dispune de 1 port audio de 3.5mm, 1 port RJ45, 1 port DC in, 2 porturi USB 3.1 Type-C cu functie de incarcare, 2 porturi USB 3.2 Type-A si 2 porturi USB 3.2 Type-C. Modelul acestui dispozitiv este 1GK-00002.

Microsoft Surface Docking Station 2 este o stație de andocare cu multiple porturi de conectivitate, compatibilă cu dispozitivele Microsoft Surface. Aceasta dispune de 1 port audio de 3,5 mm pentru conectarea căștilor sau a difuzoarelor, 1 port RJ45 pentru conectarea la rețeaua locală, 1 port DC in pentru alimentarea stației, 2 porturi USB 3.1 Type-C cu suport pentru încărcare și transfer de date, 2 porturi USB 3.2 Type-A pentru transferul rapid al datelor și 2 porturi USB 3.2 Type-C pentru conectivitate extinsă.

Stația de andocare Microsoft Surface Docking Station 2 este compactă și ușor de transportat, fiind ideală pentru utilizatorii care se deplasează frecvent. Aceasta oferă o interfață completă pentru conectarea dispozitivelor periferice, cum ar fi tastaturi, mouse-uri, monitoare, imprimante și altele, pentru a îmbunătăți experiența de lucru.

Porturile USB 3.1 Type-C oferă o viteză de transfer a datelor de până la 10 Gbps, iar suportul pentru încărcare rapidă permite încărcarea dispozitivelor compatibile la viteze maxime. Porturile USB 3.2 Type-A și Type-C oferă transfer de date rapid și suportă o gamă largă de dispozitive periferice.

Stația de andocare Microsoft Surface Docking Station 2 este o soluție excelentă pentru utilizatorii care doresc să-și extindă capacitățile dispozitivelor lor Microsoft Surface și să optimizeze productivitatea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.