Despre InfoCalc

done_all InfoCalc are o experiență de peste 10 ani în livrarea, implementarea, întreținerea echipamentelor IT și a sistemelor de securitate către companii, instituții publice și nu în ultimul rând către persoanele fizice.
done_all Clienții noștri ne apreciază pentru profesionalism, promptitudine, corectitudine și dorim să rămânem fideli acestor valori pentru a fi un partener la care să apelați cu încredere.

Reparații Echipamente

done_all InfoCalc oferă servicii profesionale de reparații și service pentru diverse echipamente, cum ar fi laptop-uri, calculatoare, tablete, servere, imprimante, copiatoare și multifuncționale.
done_all Oferta noastră de servicii de reparații include și console de jocuri cum ar fi PlayStation sau Xbox, monitoare și televizoare, UPS-uri pentru protecția tensiunii electrice, și alte echipamente electronice.

Reparații Echipamente – Servicii Profesionale! Infocalc Google Maps

Diagnoza Rapida

Timpul necesar pentru a realiza o diagnosticare este între 6 și 12 ore de la momentul în care echipamentul a fost preluat în service, în funcție de defectul în cauză.

Garantie

Toate piesele utilizate în reparații beneficiază de garanție între 6 și 24 de luni, în funcție de tipul piesei. Manopera este acoperită de o garanție de 3 luni.

Piese pe Stoc

Dispunem de o varietate de piese uzuale în depozitul nostru din Brăila, astfel încât timpul de reparație nu durează mai mult de 24-48 de ore în majoritatea cazurilor.

Promtitudine

În general, echipamentele sunt reparate în decurs de 12-24 de ore, cu condiția ca acestea să nu necesite piese sau subansamble speciale sau să aibă mai multe defecte

Sisteme de Securitate

done_all Furnizăm soluții profesionale de securitate oferind clienților servicii de Proiectare, Instalare și Întreținere pentru sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă, control acess și detecție la incendiu.

Sisteme de Securitate – Servicii Profesionale! Infocalc Google Maps

Mentenanță IT

done_all Oferta noastră  include si servicii de mentenanta IT si retele de date. Personalul nostru bine instruit poate oferi solutii personalizate pentru nevoile dvs. de tehnologie, de la monitorizarea si mentenanta retelelor la optimizarea performantelor sistemului.

Mentenanță IT – Servicii Profesionale! Infocalc Google Maps